Kocaeli’de kaçakçılık operasyonu!

Kartepe Tem Otoyolu Ankara istikametinde durdurulan bir araçta kaçak 247,5 kilo gümrük kaçağı nargile tütünü, 13500 adet içi doldurulmuş makaron ele geçirildi.

banner96
06 Ekim 2023 Cuma 14:17
Kocaeli’de kaçakçılık operasyonu!
banner22

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri kaçakçılığın men ve takibine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde dün Kartepe Tem Otoyolu Ankara istikametinde durdurulan bir araçta yapılan arama işleminde Gümrük kaçağı olduğu değerlendirilen 247,5 kilo gümrük kaçağı nargile tütünü, 13500 adet içi doldurulmuş makaron, 9400 adet makaron, 571320 adet sigara kağıdı ele geçirildi. Ele geçirilen suç unsurları ile ilgili yakalanan bir şüpheli şahıs hakkında 5607 S.K.M suçundan gerekli adli işlemler yapıldı.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52

banner95

banner94