OKULLARA DESTEK SÜRÜYOR

İzmit Belediyesi'nin okullara desteği devam ediyor. Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın isteği ile kurulan Okul Hizmet Masası,

banner96
04 Ağustos 2017 Cuma 17:02
OKULLARA DESTEK SÜRÜYOR
banner22

Eğitim kurumlarının bir iş gününü aşmayacak taleplerini yerine getiriyor. Okul Hizmet Masası tarafından Ulusal Egemenlik Orta Okulu'nda 25 adet elektrik prizin değiştirilmesi, kapı, kalorifer petek tamiratı, Ziya Gökalp okulunda kamera tamiratı ve sınıfların boyanması, 7. Boru İlkokulu'nda sınıf boyanması, Mehmet Akif İlkokulu'nda 2 adet sınıfın boyanması, İbni Sina İmam Hatip Orta Okulu'nda öğretmenler odasının boyanması, Ulubatlı Hasan Orta Okulu'nda da 4 sınıfın boyanması işleri yapıldı. Belediye yetkilileri, okullara desteğin devam edeceğini söylediler.

Okul Hizmet Masası tarafından şimdiye kadar okullarda 638 adet tadilat ve tamirat işi yapıldığı kaydedildi.

banner44
Son Güncelleme: 04.08.2017 17:21
Anahtar Kelimeler:
KocaeliKbbOkullara Destek
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52