Saffet Sancaklı'nın Eşi Son Yolculuğuna Uğurlandı

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın vefat eden eşi Hülya Sancaklı için Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

banner96

Saffet Sancaklı'nın Eşi Son Yolculuğuna Uğurlandı

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın vefat eden eşi Hülya Sancaklı için Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

02 Şubat 2017 Perşembe 18:03
Saffet Sancaklı'nın Eşi Son Yolculuğuna Uğurlandı
banner22

MHP  Kocaeli  Milletvekili  Saffet Sancaklı'nın hayatını kaybeden eşi Hülya Sancaklı, son yolculuğuna uğurlandı.  Saffet Sancaklı cenaze sırasında gözyaşlarına hakim olamadı. Yoğun bakımda 19 gündür tedavi gördüğü Medicana International  İstanbul Hastanesinde hayatını kaybeden MHP  Kocaeli  Milletvekili  Saffet Sancaklı'nın eşi Hülya Sancaklı için  Fatih Camii'nde öğlen namazını müteakip cenaze namazı kılındı.

Cenaze namazına  Saffet Sancaklı ve çocukları Duygu ve Mert Sancaklı'nın yanı sıra CHP'li Meclis Başkanvekili  Akif Hamzaçebi, İçişleri Bakanı  Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı  Ahmet Arslan, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, MHP  İzmir  Milletvekili  Oktay Vural, CHP  İstanbul  Milletvekili  Dursun Çiçek,  İstanbul Valisi  Vasip Şahin,  Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir,  Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar,  Beşiktaş Teknik Direktörü  Şenol Güneş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

MHP Lideri  Devlet Bahçeli ve CHP Lideri  Kemal Kılıçdaroğlu cenazeye çelenk gönderdi. Sancaklı cenazede taziyeleri kabul ederken, camide geniş güvenlik önlemleri alındı. Hülya Sancaklı'nın kızı Duygu Sancaklı annesinin tabutuna sarılarak ağlarken, oğlu Mert bir an olsun bile annesinin tabuta başından ayrılmadı.

Cenaze namazı sırasında ve helallik alınırken  Saffet Sancaklı gözyaşlarına hakim olamadı. İçişleri Bakanı  Süleyman Soylu Sancaklı'yı teskin etmeye çalıştı. Cenaze namazının ardından  Saffet Sancaklı ve oğlu Mert Sancaklı tabuta omuz verdi. Hülya Sancaklı'nın naaşı omuzlarda cenaze aracına götürülerek, toprağa verilmek üzere  Eyüp'teki  Pierre Loti Mezarlığı'na götürüldü. Öte yandan Sancaklı ailesinin bu akşam 18.00'de  Beşiktaş Akatlar'daki Mustafa Kültür Merkezi'nde taziyeleri kabul edeceği öğrenildi.

banner44
Son Güncelleme: 02.02.2017 18:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52