“Spor annelerle güzel, Spor SAMASK da daha güzel”

Başkan Karaosmanoğlu, 2014 ve 2016 yıllarında Boks da Olimpiyat Şampiyonu olarak adını tarihe yazdıran Rufat Huseyinov’u makamında konuk etti.

banner96

“Spor annelerle güzel, Spor SAMASK da daha güzel”

Başkan Karaosmanoğlu, 2014 ve 2016 yıllarında Boks da Olimpiyat Şampiyonu olarak adını tarihe yazdıran Rufat Huseyinov’u makamında konuk etti.

29 Ekim 2018 Pazartesi 13:01
“Spor annelerle güzel, Spor SAMASK da daha güzel”
banner22

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, annesinin desteğiyle 8 yaşında spora başlayan, 2014 ve 2016 yıllarında Boks’ta Olimpiyat Şampiyonu olarak adını tarihe yazdıran Rufat Huseyinov’u makamında konuk etti. Bir annenin çocuğuna spor yaptırmasına fırsat tanıyarak yakalanan bu güzel başarıyı çok önemli bulduğunu dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, “Kocaeli’de annelerimiz de artık hem spor yapıyor hem de çocuklarına ve çevrelerine örnek oluyor. Sağlıklı Anneler, Mutlu Aileler Spor Kulübü (SAMASK) de buna anlayışa hizmet etmektedir.

 

“KAZANACAĞI MADALYALAR BİZE DE GURUR VERECEKTİR”

SAMASK Başkanı Nagihan Malkoç ve Genel Sekreter Işıl Bozca’nın da yer aldığı ziyarette aktif spor yaşamına devam eden Azerbaycanlı Rufat Huseyinov’un nazik ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Rufat’a başarılı bir spor yaşamını diliyorum.  1997 doğumlu olan başarılı sporcunun kazanacağı madalyalar bize de gurur verecektir. Özellikle annesinin desteğiyle bugünlere gelmesi de ayrı güzel bir olaydır” ifadelerini sarf etti. Olimpiyat Sporcusu Rufat Huseyinov ise, SAMASK'ın çalışmalarından çok etkilendiği için projeye destek vermek amaçlı Kocaeli’ye geldiğini de görüşmede ifade etti. Annesiyle birlikte SAMASK’ın misafiri olan Huseyinov, projeyle yakından ilgilenerek tesisleri gezdiğini de söyledi.

 

“BİZ, İKİ DEVLET TEK MİLLET VE AYNI ZAMANDA TEK YÜREĞİZ”

SAMASK Başkan Vekili Fikriye Akkurt’un da yer aldığı birliktelikte kadınlara ve spora verilen değer için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na bir kez daha teşekkür eden Azeri sporcu Huseyinov, Karaosmanoğlu’na Türkiye ve Azerbaycan bayraklarının olduğu bir çiçekte takdim etti. Görüşmede Kocaeli’de ki annelerin spor yapmasının önemine bir kez daha değinen Karaosmanoğlu, “Annelerimizden çocuklarını spora teşvik etmelerini istiyoruz. Şunu da diyoruz ki Spor annelerle güzel, Spor SAMASK ile daha güzel. Biz, iki devlet, tek millet olduğumuz kadar, aynı zamanda tek yüreğiz” sözlerinin ardından açıklamalarını tamamladı.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52