Turan Güneş’te, yollara neşter

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Turan Güneş Caddesindeki yol ve kaldırımları yenileme çalışmalarına devam ediyor.

banner96

Turan Güneş’te, yollara neşter

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Turan Güneş Caddesindeki yol ve kaldırımları yenileme çalışmalarına devam ediyor.

19 Mayıs 2018 Cumartesi 12:02
Turan Güneş’te, yollara neşter
banner22

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki yolları yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, yıpranan yolları ve kaldırımları elden geçirerek ulaşıma uygun hale getiriyor. Bu kapsamda İzmit, Turan Güneş Caddesi’nde yol asfaltlama ve kaldırım yenileme çalışmaları devam ediyor. 4 bin 500 metre uzunluğunda ve ortalama 10 metre genişliğinde yol asfaltlaması yapılacak olan caddede 1. ve 2. etaptaki çalışmalar tamamlandı.

1. VE 2. ETAPLAR TAMAMLANDI

Turan Güneş Caddesinde başlatılan asfaltlama çalışmasında toplamda 14 bin ton sıcak asfalt kullanılması hedefleniyor. 4 bin 500 metre olan yol için binder ve aşınma olmak üzere iki tabaka halinde asfalt seriliyor. Asfaltlama çalışması 4 etap halinde gerçekleştiriliyor. 1. etaptaki, otoban köprüsü ile Seymen Caddesi arasında kalan kısım ve 2. etap, Seymen Caddesi ile Özden Sokak arasında kalan kısımlardaki çalışmalar tamamlandı. Öte yandan 3.  Etap Özden Sokak ile Adnan Menderes Caddesi girişine kadar; 4. Etap, Adnan Menderes Caddesi ile Santral kavşağı arasındaki çalışmalar ise araç ve yaya trafiğini aksatmadan devam ediyor.

KALDIRIMLAR GRANİT KAPLAMA

Turan Güneş Caddesi’nde bozulan yolların asfaltlama çalışmasının yanı sıra kaldırımlar da yenileniyor. Otoban Köprüsü ile Adnan Menderes Caddesi arasındaki kaldırımlar baskı beton tekniği ile yapılıyor. Adnan Menderes Caddesi ile Santral kavşağı arasındaki kaldırımlar ise granit kaplama kaldırım olacak. Bunun yanı sıra yol ve kaldırım aydınlatmalarında dekoratif aydınlatma ledleri kullanılacak. Böylece Turan Güneş Caddesi yol yenileme çalışmalarının yanı sıra estetik bir görünüme de kavuşmuş olacak.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52