7. Banvit Uçurtma Şenliği

- Yarışmaya "Bisiklet Uçurtması" ile katılan Özge Başoğlu, 2 bin lira para ödülü kazandı

banner96

7. Banvit Uçurtma Şenliği

- Yarışmaya "Bisiklet Uçurtması" ile katılan Özge Başoğlu, 2 bin lira para ödülü kazandı

21 Mayıs 2017 Pazar 20:04
7. Banvit Uçurtma Şenliği
banner22

BALIKESİR (AA) - Balıkesir'in Bandırma ilçesinde 28.Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali kapsamında "7. Banvit Uçurtma Şenliği" düzenlendi.

Etkinlikte, İstanbul'dan gelen uçurtma ekibinin dev uçurtmalarla sergilediği özel uçurtma gösterisi, izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Şenlik kapsamında düzenlenen yarışmada, Komando, Kelebek, Kara Şimşek, Altıköşe, Yıldız, Yelkenli, gibi isimle adlandırılan ve atıklardan yapılan uçurtmalar ilgi gördü.

Banvit Uçurtma Şenliği yarışmasında, el yapımı uçurtmalarıyla yarışan 31 kişi arasından, tasarım, emek ve uçma değerlendirmesinde jürinin kararıyla, ilk üçe giren yarışmacılara para ödülü verildi.

Yarışmaya "Bisiklet Uçurtması" ile katılan Özge Başoğlu rakiplerini geçerek, 2 bin lira para ödülü kazandı.

Yarışma sonunda Zeynep Akarsu ikinci, Yakup Tarık Açan ise üçüncü oldu. 10 yarışmacı ise mansiyon ödülü aldı.

Öte yandan, etkinlikte çocuklar için yüz boyama ve balon stantları kurularak, animasyon ve palyaço gösterileri gerçekleştirildi.

banner44
Anahtar Kelimeler:
BalıkesirBandırma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52