Karamürsel'de yıl sonu sergisi açıldı

Karamürsel Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğünce el sanatları ahşap boyama ve dekoratif ev tekstili kursu yıl sonu sergisi açıldı. Tepeköy Defne Halk Eğitim Merkezi'nde açılan sergiye Kaymakam Ahmet Narinoğlu,...

banner96
12 Mayıs 2017 Cuma 10:17
Karamürsel'de yıl sonu sergisi açıldı
banner22

Karamürsel Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğünce el sanatları ahşap boyama ve dekoratif ev tekstili kursu yıl sonu sergisi açıldı.

Tepeköy Defne Halk Eğitim Merkezi'nde açılan sergiye Kaymakam Ahmet Narinoğlu, Karamürsel İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sadık Eroğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel İlçe Emniyet Müdürü Öner Bahçekapılı, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Yazıcı, okul müdürleri, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Dekoratif Ev Tekstili Eğitmeni Ersa Altın Oktay, davetlilere 2016-2017 eğitim öğretim yılında yaptıkları çalışmalar ve eğitimler hakkında bilgi verdi.

Ardından törene katılan protokol üyeleri tarafından 32 kursiyere sertifikaları verildi.

Protokol üyeleri, daha sonra sergiyi gezdi.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52