İşyerinde binlerce makaron ele geçirildi

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir iş yerinde yapılan baskında 165 bandrolsüz puro, 7 bin 180 dolu ve boş makaron ele geçirildi

banner96
29 Ağustos 2023 Salı 10:31
İşyerinde binlerce makaron ele geçirildi
banner22

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca, 25 Ağustos tarihinde Gebze ilçesinde kaçakçılıkla mücadele çalışmaları çerçevesinde bir iş yerine baskın düzenledi. İş yerinde yapılan aramada 5 bin 980 dolu makaron, bin 200 boş makaron, 15 kilo kıyılmış tütün, 165 bandrolsüz puro ve 5 bin 48 boş sigara kutusu ele geçirildi. Malzemelere el koyulurken olayla ilgili inceleme başlatıldı.

banner44
Son Güncelleme: 29.08.2023 10:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52

banner95

banner94