AK Parti Bilecik Milletvekili Eldemir:

- "Memleketimizi muasır medeniyetler seviyesine çıkartacak projelere her geçen gün daha fazla yaklaşacağız"

banner96

AK Parti Bilecik Milletvekili Eldemir:

- "Memleketimizi muasır medeniyetler seviyesine çıkartacak projelere her geçen gün daha fazla yaklaşacağız"

11 Temmuz 2017 Salı 15:55
AK Parti Bilecik Milletvekili Eldemir:
banner22

BİLECİK (AA) - AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, "Memleketimizi muasır medeniyetler seviyesine çıkartacak projelere her geçen gün daha fazla yaklaşacağız." dedi.

Eldemir, AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık ile Pelitözü Gölpark'ta düzenlediği basın toplantısında Bozüyük ilçesine yapılması planlanan 250 yataklı devlet hastanesinin proje ihalesinin tamamlandığını söyledi.

Seçim beyannamesinde Bilecik ile ilgili projelerin hayata geçirilmeye başlandığını belirten Eldemir, "Bu memleketin daha ileriye gitmesi amacıyla hükümet ve AK Parti teşkilat mensupları olarak hizmete devam edeceğiz. Memleketimizi muasır medeniyetler seviyesine çıkartacak projelere her geçen gün daha fazla yaklaşacağız." ifadelerini kullandı.

Eldemir, 16 Nisan'da yapılan referandumun ardından Türkiye'de yeni bir sürecin başladığını anlatarak, şöyle devam etti:

"Uyum yasaları çalışmaları devam ediyor. Uyum ve meclis çalışma düzeniyle alakalı yasaların daha doğru çıkartılabilmesi, Meclis'in fuzuli işlerle meşgul edilmemesi adına iç tüzükte değişiklik talebi söz konusu. Bundaki amacımız Meclis'i daha verimli halde çalıştırmak.''

AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık ise siyasi parti temsilcilerine çağrıda bulunarak, "15 Temmuz hain darbe girişimi, bütün ülkeye yapılmış bir darbe girişimidir. O yüzden 15 Temmuz demokrasi nöbetinde bütün siyasi partilerimizle bir arada olmak istiyoruz. İnşallah onlarda katılımı maksimum seviyede tutacaklardır." dedi.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52