Gürbulak sınır kapısında milyarlık uyuşturucu operasyonu

Ticaret Bakanlığı Gümrükler Muhafaza ekipleri, Ağrı Gürbulak Gümrük Kapısı’nda 764 kilo likit metamfetamin ele geçirdi. Piyasa değeri yaklaşık 2 milyar 768 milyon TL olan uyuşturucuyla ilgili soruşturma sürüyor.

banner96
25 Mayıs 2025 Pazar 13:36
Gürbulak sınır kapısında milyarlık uyuşturucu operasyonu
banner22

ANKARA (İGFA) - Ticaret Bakanlığı Gümrükler Muhafaza ekipleri, Ağrı Gürbulak Gümrük Kapısı’nda düzenlediği operasyonda büyük bir uyuşturucu sevkiyatını engelledi.

Operasyonda, piyasa değeri 2 milyar 768 milyon TL olarak tespit edilen 764 kilogram likit metamfetamin cinsi uyuşturucu madde ele geçirildi.

Olayla ilgili soruşturma, Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütüldüğü kaydedildi.

Kaynak: İGFA

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52

banner95

banner94