Zirvede Çanakkale ruhu esti

ilgievi öğrencileri büyük zaferin 102. yılını zirvede kutladı

banner96

Zirvede Çanakkale ruhu esti

ilgievi öğrencileri büyük zaferin 102. yılını zirvede kutladı

22 Mart 2017 Çarşamba 18:54
Zirvede Çanakkale ruhu esti
banner22

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olan Bilgievleri’nin öğrencileri Çanakkale Zaferi’nin 102. yıldönümünü Diriliş Kampı’nda kutladı. Öğrenciler burada düzenledikleri etkinliklerle, Türkün gücünün yedi düvele kanıtlandığı bu büyük zaferi Diriliş Kampı’nda adeta taçlandırdı.

250 ÖĞRENCİ ZİRVEDE

Bilgievi öğrencileri Diriliş Kampı’nda Çanakkale Zaferi’nin 102. yıldönümü için son derece anlamlı bir kamp düzenledi. Tarih öğretmenleri Bilgievi öğrencilerine Çanakkale Savaşı hakkında detaylı bilgi aktardı. Çanakkale Savaşı ve Türk askerinin gösterdiği kahramanlıkları dinleyen öğrenciler, bir kez daha vatanın ne şartlarda kurtarıldığını öğrendi.

KINALI KUZULARIN ANISINA

Öğrenciler kampta kaldıkları iki gün boyunca evlerinden getirdikleri ve Çanakkale Destanını anlatan kitapları okudu. Diriliş Kampı’nda Çanakkale Savaşı’nı anlatan sinevizyon gösterisini izleyen öğrenciler, ayrıca bir de yürüyüş düzenledi. Karlar içinde şehitler için yürüyen Bilgievi öğrencileri, kınalı kuzular için birbirinden güzel Çanakkale Türkülülerini seslendirdi.

banner44
Anahtar Kelimeler:
Bayramiç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52