Anadolu Isuzu, otomotiv medyası ile Çayırova’daki üretim tesislerinde buluştu

Türkiye’nin ticari araç markası Anadolu Isuzu, Gebze Çayırova’daki üretim tesislerinde otomotiv sektör medyasına yönelik özel bir fabrika gezisi etkinliği düzenledi.

banner96

Anadolu Isuzu, otomotiv medyası ile Çayırova’daki üretim tesislerinde buluştu

Türkiye’nin ticari araç markası Anadolu Isuzu, Gebze Çayırova’daki üretim tesislerinde otomotiv sektör medyasına yönelik özel bir fabrika gezisi etkinliği düzenledi.

17 Mayıs 2022 Salı 19:54
Anadolu Isuzu, otomotiv medyası ile Çayırova’daki üretim tesislerinde buluştu
banner22

 

Türkiye’nin ticari araç markası Anadolu Isuzu, Gebze Çayırova’daki üretim tesislerinde otomotiv sektör medyasına yönelik özel bir fabrika gezisi etkinliği düzenledi. Medya mensupları Anadolu Isuzu’nun üretim tesislerinde hayata geçirdiği Akıllı Fabrika uygulamasının yanı sıra “Terzi Usulü İmalat” modeli ile Ar-Ge Merkezi ve Teknoloji Merkezi’nin faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. 

Türkiye’nin önde gelen ticari araç üreticilerinden Anadolu Isuzu, otomotiv sektör medyasına yönelik özel bir fabrika gezisi etkinliği ile bir araya geldi. Anadolu Isuzu’nun Gebze Çayırova’daki modern üretim tesislerinde düzenlenen basın buluşmasında, medya mensupları Anadolu Isuzu’nun modern üretim tesislerinde hayata geçirdiği Akıllı Fabrika uygulamasının yanı sıra, “Terzi Usulu İmalat” modeli ile Ar-Ge ve Teknoloji merkezini ziyaret etti.

Etkinlikte bir konuşma yapan Anadolu Isuzu Genel Müdürü Tuğrul Arıkan, uzun bir aradan sonra yeniden fiziksel etkinliklerde bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Arıkan konuşmasında şunları söyledi:

“Çayırova’daki fabrikamız sadece Türkiye’nin değil, dünyanın en modern ticari araç üretim tesislerinden biri konumunda. Bu etkinliği fabrikamızda düzenlemek bizim için çok anlamlı ve önemli. Her geçen yıl daha da güçlenen Türk otomotiv endüstrisinin en önemli üretim ve Ar-Ge merkezlerinden biri olan tesislerimizde yaptığımız üretimle ülkemizin ihracatına, ekonomisine, gelişimine çok yönlü katkılar sağlıyoruz. Bu tesislerde ‘terzi usulü imalat’ modeli ile ürettiğimiz araçlarımızın dünyanın 45 ülkesinde yüzlerce şehirde etkin bir şekilde hizmet veriyor olmasından büyük bir gurur duyuyoruz. Üretimde yerlilik oranlarını her geçen yıl daha da artırıyoruz. Üretim kalitesine ve teknoloji altyapısına yönelik güçlü, istikrarlı ve kararlı yatırımlarımızı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kesintisiz olarak sürdüreceğiz.”

 

Anadolu Isuzu Akıllı fabrika altyapısı

Anadolu Isuzu, Dijital Dönüşüm ve Endüstri 4.0 vizyonu doğrultusunda; dijital kalite kontrol uygulamaları ve akıllı fabrika altyapısının oluşturulması, müşteriye dijital kanalların sunulması gibi birçok alanda projelerini başarıyla devreye aldı. Anadolu Isuzu, tedarik zincirinin, hammadde tedariğinden bitmiş ürün teslimatına kadar olan uçta uca tüm akışını planlayabilen, kontrol edebilen ve gerektiğinde dinamik olarak revize edebilen teknolojik sistem altyapısına sahip. Akıllı Fabrika projesi pandemi koşullarına rağmen büyük bir başarıyla hayata geçirildi. Anadolu Isuzu’nun üretim kalitesini daha da yükseltmesine ve hem yurt içi hem de yurt dışı pazarlardaki rekabet gücüne önemli katkılar sağlayacak olan Akıllı Fabrika projesi, müşteri taleplerine uygun ürün geliştirme kabiliyetini ve hedef pazarlardaki iddiasını pekiştiriyor.

Akıllı fabrika projesi kapsamında, “Terzi Usulü İmalat” modelinin yarattığı değişkenlik ve getirmiş olduğu çeşitliliğe bağlı oluşan karmaşık üretim akışının ve geniş üretim alanlarının yönetimi üç boyutlu Dijital ikiz teknolojisi ile gerçekleştiriliyor. Kişiselleştirilmiş üretim ile ilgili tüm bilgilerin operatörlere ulaştırılması da Nesnelerin Interneti (IoT) desteği ile sağlanıyor.

Anadolu Isuzu’nun dünya çapında tescillenmiş üretim kalitesini yükselten Akılı Fabrika projesi sayesinde, Anadolu Isuzu tesislerindeki tüm üretim süreçleri uçtan uca ve anlık olarak takip edilebiliyor.

Pandemi şartlarına rağmen büyük bir başarıyla tamamlanan ve baştan sona teknolojik bir başarı hikayesi niteliğinde olan Akıllı Fabrika projesi, küresel IDC organizasyonunda inovasyon kategorisinde “Best Innovation Project of the Year” kategorisinde ödüle layık görülmüştür.

ProEye Sistem - Satış Sonrası Uzaktan Teknik Destek ve Eğitim Çözümü

Anadolu Isuzu üretimin yanında satış sonrası hizmetler ve teknik servis tarafında da önemli çalışmalar yürütüyor. Hem sürücülerin, hem bayilerinin hem de yetkili servislerinin hayatını kolaylaştıran Anadolu Isuzu,  “Augmented Reality” uzaktan destek uygulaması ProEye ile hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyetini üst seviyeye yükseltiyor.

ProEye ile servis destek personeli gerek yurt içi gerek yurt dışı servislerinin cep telefonuna ya da sanal gerçeklik gözlüğüne bağlanarak aracın yanındaymış gibi destek sağlayıp, servisi yönlendirip sorunun çözümünü hızlandırıyor. Yapılan çalışmaların kaydedilebildiği ve arızanın giderilmesi için gerekli video ve doküman desteğinin sağlandığı ProEye hem eğitimlerde hem de araç ve parça kontrollerinde kullanım olanağı ile süreçlerinde önemli bir katma değer yaratıyor.

banner44
Son Güncelleme: 17.05.2022 20:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52