PKK ile adalet aranmaz

Adalet yürüyüşünde CHP’lilerin HDP’li vekiller ve diğer terör unsurları ile kol kola yürümesinden duyduğu rahatsızlığı yineleyen Niyazi Çakır, adaletin PKK ile aranmayacağını, onlarla gerçekleştirilen yürüyüş eyleminin de PKK’yı meşrulaştırdığını ifade etti.

banner96

PKK ile adalet aranmaz

Adalet yürüyüşünde CHP’lilerin HDP’li vekiller ve diğer terör unsurları ile kol kola yürümesinden duyduğu rahatsızlığı yineleyen Niyazi Çakır, adaletin PKK ile aranmayacağını, onlarla gerçekleştirilen yürüyüş eyleminin de PKK’yı meşrulaştırdığını ifade etti.

06 Temmuz 2017 Perşembe 23:19
PKK ile adalet aranmaz
banner22

Çakır’ın tepkisi devam ediyor

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun yirmi gün önce başlattığı Adalet yürüyüşünde HDP’li vekillerin ve diğer terör unsularının da ye almasına BBP Kocaeli İl Başkan Vekili Niyazi Çakır’ın tepkisi sürüyor. PKK’nın hiçbir zaman çözüm ortağı olamayacağını dile getiren Çakır, “Türkiye'de dönem dönem gerek iktidar tarafından gerekse ana muhalefet tarafından PKK muhattap alınmaktadır. Şöyle bir hafızaları yoklayalım. PKK terör örgütü militanları Habur’da AKP iktidarında kurulan seyyar mahkemeler tarafından serbest bırakılmıştı. Ve daha sonrasında PYD için koridor açılarak Irak’a geçişleri sağlanmıştı” şeklinde konuştu.

Yanlışları daha önce söyledik

Yine dönemin iktidarı AKP tarafından çözüm süreci adı altında PKK ile müzakere sürecinin başlatıldığını aktaran Çakır, “Bütün bu süreçler Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni aciz ve itibarsız duruma düşürmüş, PKK terör örgütünün güçlenmesi sağlamıştır. Biz Büyük Birlik Partililer olarak bu yapılan bütün sürecin yanlış olduğunu PKK terör örgütüyle müzakere değil mücadele edilmesi gerektiğini her platformda dile getirdik ve haklılığımız çözüm sürecinin sona erdirilmesinin ardından PKK ile mücadelenin daha kuvvetli bir şekilde başlatılması ile haklılığımız anlaşılmıştır. Ve şu anda yine diyoruz PKK ile kol kola Adalet aranmaz” ifadelerine yer verdi.

 Bir ve beraber olmalıyız

CHP liderinin başlattığı adalet yürüyüşünde PKK ile kol kola olmasını eleştiren Çakır, “Bu durum PKK terör örgütünün meşrulaştırılması ve aynı şekilde PKK ile mücadelenin daha zor bir konuma sokulmasına neden olur. Bir an önce PKK ile adalet arayışının sona erdirilmesini, devletimizin birlik beraberliği ve güvenliği için CHP’nin terör örgütüyle kol kola olmaktan bir an önce vazgeçmesini ve 15 Temmuz’da olduğu gibi devletinin yanında olmasını arzu ediyoruz.  Biz Türkiye Cumhuriyeti olarak tek vücut olursak kuvvetli oluruz. Irk, dil, din, mezhep ayrımı yapmadan bir ve beraber olmalıyız. Provakit eylemlere karşıyız. Ortamı gerici davranışlardan kaçınılmalı” dedi

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52