Büyükakın ''Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bir okuldur''

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde yetişen bürokratların, Türkiye’nin pek çok yerinde başarılı hizmetler yürüttüğünü belirten Büyükakın, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bir okuldur” dedi

banner96

Büyükakın ''Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bir okuldur''

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde yetişen bürokratların, Türkiye’nin pek çok yerinde başarılı hizmetler yürüttüğünü belirten Büyükakın, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bir okuldur” dedi

20 Aralık 2018 Perşembe 12:25
Büyükakın ''Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bir okuldur''
banner22

AK Parti Kocaeli gençlik ve kadın kolları önceki yıllarda partide görev alan yöneticiler ile İstişare Toplantısı düzenledi. Antikkapı’da gerçekleşen toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın,  AK Parti Kocaeli İl Başkan Vekili Mikdat Aydın, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve partililer katıldı. İstişare Toplantısı’na katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde yetişen bürokratların, Türkiye’nin pek çok yerinde başarılı hizmetler yürüttüğünü belirterek “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bir okuldur” dedi.

KENTİ BİRLİKTE DEĞİŞTİRDİK
Gençlerin ve kadın kollarının yoğun katılım gösterdiği programda konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Kocaeli’nde 15 yıl boyunca belediye başkanlığı yaptığını belirterek “Tezkeremizi alacağız inşallah. Bugüne kadar çok hizmet yaptık, kentin siluetini değiştirdik. Hatta insanımızın sosyal yapısında da önemli değişiklikler oldu. Yaşanabilir bir şehir oluşturduk. Bunu beraber yaptık” dedi.

BİZDEN DAHA İYİ İŞLER YAPACAK
Bundan sonraki süreçte görevi Tahir Büyükakın’a devredeceğini dile getiren Başkan İbrahim Karaosmanoğlu “Tahir Büyükakın Hocamız inşallah bizden daha iyi işler yapacak, gençlerin ve kadınların önünü açacak. Buna gönülden inanıyorum. En yakın parti bile büyükşehire aday çıkarmayacağını açıkladı. İnşallah büyükşehir belediyesi ve 12 ilçemizi tekrar alacağız” diye konuştu.

HİZMET ADAMI YETİŞTİRDİ
Kocaeli’nde yapılan belediyecilik uygulamaları çıtasını yükselterek devam edeceklerini aktaran Büyükakın, “Başkanımız, her seferinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bir okul olduğunu söylerdi. İlk Genel Sekreterimiz Münir Bey vali oldu, sonra biz vali olduk. Demek ki gerçekten bir okul açılmış, Türkiye’nin birçok yerinde hizmet edecek insanlar yetiştirmiş. Bunda en büyük pay, gece gündüz demeden çalışan sayın başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’dur. Bu seçimi kazanıp, başkan olamamamızın önündeki tek engel eceldir. 12 ilçe ve büyükşehir belediyesini alarak tekrar 13-0 kazanacağız. Bu teşkilatın buna gücü yeter” dedi.

PARTİMİZE YARAŞIR BİR YARIŞ
İl Başkan Yardımcısı Mikdat Aydın Ak partinin bu millete kazandırdıklarını anlatmak gerektiğini, genel merkezin ilan edeceği adayların arkasından yürüyeceklerini söyledi. Aydın, “Kurumlarımızla, değerlerimizle yanımızda olan herkesle birlikte yürüyeceğiz. Ak Parti’ye yaraşır bir yürüyüş, Kocaeli’ye yaraşır bir yarış yürüteceğiz” diye konuştu.

OMUZ OMUZA OLACAĞIZ
Ak Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ise, kadınların karar mekanizmasında yer almasının Ak Parti ile mümkün olduğunu belirterek, Kocaeli teşkilatı olarak birlik ve beraberliği ön planda tuttuklarını söyledi. Ak Parti’nin 131 bin üyesi olduğunu hatırlatan Yılmaz, “Elbette bu görevlerde bayrak değişimi olmaktadır, ancak bizler aynı davanın etrafında omuz omuza olmayı bildik, bundan sonra da böyle olacak” dedi.

472 MAHALLEDE SEÇİM ÇALIŞMASI
İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ise, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine giderken “Kocaeli genelinde 472 mahallede seçim çalışması yaparken sahada alın terini akıtan genç kardeşlerimizin desteğine ihtiyacımız var” diyerek tüm teşkilata teşekkür etti.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52