Çakır: Hizmet etmek için gün sayıyoruz

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, Gebzelilere hizmet etmek için gün saydıklarını ifade ederek, "Gebzelilere başkan değil hizmetkar olmaya geliyorum" dedi.

banner96

Çakır: Hizmet etmek için gün sayıyoruz

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, Gebzelilere hizmet etmek için gün saydıklarını ifade ederek, "Gebzelilere başkan değil hizmetkar olmaya geliyorum" dedi.

14 Mart 2019 Perşembe 11:43
Çakır: Hizmet etmek için gün sayıyoruz
banner22

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, ev ve esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Bağımsız Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Adayları Sibel Dumanlıova, Yakup Nuray, Nejat Kar ve Burak Durdağ, Serap Çakır'ı seçim çalışmalarında gün boyu yalnız bırakmadı. 

KADINLARDA DESTEK SÖZÜ

Mimarsinan, Cumhuriyet ve Adem Yavuz mahallerinde esnaf ve ev ziyaretleri ile başlayan Çakır, 31 Mart yerel seçimlerinden muzaffer çıkacaklarının inancında olduğunu belirtti. Ev ziyaretlerinden kadınların yoğun ilgisiyle karşılaşan Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, bir araya geldiği kadınlardan destek sözü aldı. Gebze'ye bir kadın eli değmesi gerektiğini savunan kadınlar, Serap Çakır'ı 1 Nisan'da belediye başkanı yapacaklarını söyledi. 

31 MART'TAN SONRA HER ŞEY GÜZEL OLACAK

Adem Yavuz Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelen Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, 31 Mart'tan sonra her şeyin çok güzel olacağını ve vatandaşların daha ileri seviye de hizmet alacaklarını belirtti. 

SIRADIŞI BİR BAŞKAN OLACAĞIM

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, günün sonunda ise Gebze'de bulunan Yalıkent Sitesi ve Emlak Konutları 1.Etap'taki vatandaşlar ile buluştu. Gerçekleştirilen ziyaretlerde halkın teveccühü ile karşılaşan Çakır, gösterilen misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek, "Gebze'nin eksiklerini, problemlerini, yapısını benden daha iyi bilecek kimse yoktur. Ben Gebze'de doğdum, burada okudum ve burada yaşıyorum. Tüm halkın yaşadığı sorunları bende bir vatandaş olarak yaşıyorum. Allah'ın izni, sizlerinde desteği ile seçilirsem yönetim anlayışım çok sıradışı olacak. Gebze'yi Gebzelilerle yöneteceğim derken şaka yaptığımı sananlar var. İnşallah seçilirsem göreceksiniz. İnanın pişman olmayacaksınız. Sizlerin talepleri başımızın üzerindedir. Her zaman yanınızda olacağız" dedi. 

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52