Erbakan ilk mitingini yaptı! ‘Partiyi şehzadeyle kuruyoruz’

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ilk mitingini gerçekleştirdi ve flaş açıklamalarda bulundu.

banner96

Erbakan ilk mitingini yaptı! ‘Partiyi şehzadeyle kuruyoruz’

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ilk mitingini gerçekleştirdi ve flaş açıklamalarda bulundu.

24 Kasım 2018 Cumartesi 21:35
Erbakan ilk mitingini yaptı! ‘Partiyi şehzadeyle kuruyoruz’
banner22

Genel Başkan Fatih Erbakan, ilk mitingini İstanbul Eyüp Sultan Meydan’ında yaptı.  Erbakan, Yeniden Refah Partisi’nin tek başına iktidar olacağını ifade etti.

Fatih Erbakan ve Osmanlı Padişahı Abdulhamid'in torunu Abdulhamid Kayıhan Osmanoğlu'nun kurucuları arasında yer aldığı "Yeniden Refah Partisi", Eyüp Sultan Meydanı'nda düzenlenen mitingle tanıtıldı.

"AYASOFYA'YI İBADETE AÇACAĞIZ"

Fatih Erbakan, "Milli görüşün koalisyon ortağı olduğu birinci 40 yıldan sonra, milli görüşün tek başına iktidar olacağı ikinci 40 yılın startını veriyoruz" diye konuştu.

Erbakan, babası Necmettin Erbakan döneminde memurun maaşını 2 katına çıkardıklarını söyleyerek, "Denk bütçenin gerçekleştirildiği birinci 40 yıldan sonra bütün iç ve dış borçlarının ödeneceği ikinci 40 yılı başlatacağız" dedi.

Erbakan, ilk işlerinden birisinin Ayasofya'yı ibadete açmak olduğunu kaydetti.

PARTİYİ ŞEHZADEYLE KURUYORUZ

Milli görüş akımının ilk siyasi partisi olan Milli Nizam Partisi'ni sultanların kurduğunu söyleyen Fatih Erbakan, "Babam Milli Nizam Partisi'ni kurarken 'Bu partiyi sultanlar kurdu. Bu partiyi sultan Abdulhamid Han kurmuştu' demişti. Şimdi biz de diyoruz ki Milli Görüş'ün ikinci 40 yıldaki temsilcisi olan Refah Partisi'ni Erbakan'ın kastettiği şehzademizle birlikte kuruyoruz" ifadelerini kullandı.

"YANLIŞLARI DÜZELTMEK İÇİN YOLA ÇIKIYORUZ"

Refah Partisi'nin 20 yıl sonra vücut bulduğunu söyleyen Erbakan, "Yeniden Refah Partisi olarak kavga için, intikam için, çatışma için değil, kinle hasetle hırsla yola çıkmıyoruz. Bizler Yeniden Refah Partisi olarak yapılan tüm hayırlara teşekkür etmek, eksikleri tamamlamak, yanlışları düzeltmek için yola çıkıyoruz” dedi.

erbakan-002.jpg

erbakan2.jpg

banner44
Anahtar Kelimeler:
Yeniden Refah Partisi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52

banner93