Gebze'nin kaderi değişecek

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, seçim çalışmaları kapsamında gezdiği mahallelerde başkan gibi karşılanıyor

banner96

Gebze'nin kaderi değişecek

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, seçim çalışmaları kapsamında gezdiği mahallelerde başkan gibi karşılanıyor

22 Mart 2019 Cuma 09:28
Gebze'nin kaderi değişecek
banner22

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, yoğun tempoyla sürdürdüğü seçim çalışmalarına Yenikent Mahallesi ile devam etti. Esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Serap Çakır, beklenti ve talepleri dinleyerek notlarını aldı. 

GEBZE, KÖY GİBİ YÖNETİLİYOR

Ziyaretlerinde büyük bir ilgiyle karşılaşan Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Gebze kararını vermiş. Allah'ın izni ile bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim" dedi. Gebze'de yıllardır verilen sözlerin tutulmadığını belirten Çakır, "Gebze, bir çok ilden daha büyük bir kent. Ama ne yazık ki yıllardır bir köy gibi yönetiliyor. Büyük bütçelere rağmen Türkiye'nin en borçlu belediyesi durumunda. Bu düzene dur diyeceğiz. İnşallah Gebze'nin kaderi 31 Mart'tan sonra değişecek. Buna söz veriyorum" ifadelerini kullandı. 

VATANDAŞLARLA SELAMLAŞIP SORUNLARI DİNLEDİ

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala temposunu artıran Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, Yenikent Mahallesi'ni baştan aşağıya yürüyerek gezdi. Mahalle sakinleriyle selamlaşarak sohbet eden Çakır, esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek sorunları dinledi. 

SANDIĞA GİTTİĞİNİZDE AKLIMIZA ÇOCUKLARINIZ GELSİN

Yenikent Mahallesi'nde destek isteyen Çakır, şunları kaydetti; "Sandık başına gideceğiniz o gün aklınıza ilk olarak çocuklarınız gelsin. Bugüne kadar hep gönül verdiğiniz partilere oy verdiniz, gelin bu seçimde kendiniz için, çocuklarınız için oy verin. Kaybedilecek hiçbir şey yok. Geleceğinizi düşünün ve kararınızı ondan sonra verin." 

banner44
Son Güncelleme: 23.03.2019 10:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52