Gebze Saadet Partisi yeni başkanı Erkan Vural oldu

SP Gebze ilçe başkanlığına Erkan Vural atandı.

banner96

Gebze Saadet Partisi yeni başkanı Erkan Vural oldu

SP Gebze ilçe başkanlığına Erkan Vural atandı.

26 Şubat 2024 Pazartesi 14:40
Gebze Saadet Partisi yeni başkanı Erkan Vural oldu
banner22

SP Gebze ilçe başkanlığına Erkan Vural atandı.31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Saadet Partisi (SP) Gebze Belediye Başkan Adayını ilçe başkanı Mustafa Türel olarak belirlemişti. Türel'in aday olarak açıklanmasının ardından boş kalan ilçe başkanlığı koltuğuna, parti yönetiminde yer alan Erkan Vural getirildi.

ERKAN VURAL KİMDİR?
1980 yılında Gebze’de dünyaya geldi. Gebze’de Zübeyde Hanım İlkokulu, Yunus Emre Ortaokulu ve Gebze Lisesi’ni bitirdi. Üniversite tahsilini yurt dışında bir Türk üniversitesinde işletme üzerine tamamladı. Yüksek lisansını; İstanbul Nişantaşı Üniversitesi’nde işletme yönetimi üzerine bitirdi. Gıda üzerine ithalat ihracat firması var. Aktif siyasete 1987’de Saadet Partisi Gaziler Mahallesi Gençlik Kolları’nda başladı. Mahalle ve ilçe yönetimleri ile il gençlik kolları yönetimlerinde çeşitli kademelerde aktif görev üstlendi. 2014 ve 2019 yerel seçimlerinde Gebze Belediye Meclis Üyesi adayı oldu.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52