Kadın hayatın her alanında olacak

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

banner96

Kadın hayatın her alanında olacak

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

08 Mart 2019 Cuma 11:15
Kadın hayatın her alanında olacak
banner22

Mesajında, kadınların toplumsal hayatın vazgeçilmez değerlerinin başında geldiğini belirten Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, kadınları toplumsal hayata ve ekonomiye kazandırmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

HER ŞEY KADININ ESERİDİR

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, mesajında, "Dünya üzerinde gördüğümüz her şey kadının eseridir’ diyen Gazi Mustafa Kemal, gerçekleştirdiği devrimlerle Türk kadının layık olduğu haklara kavuşmasını sağlamıştır. Çağdaş Cumhuriyetimizin kurulmasıyla birlikte Türk kadını, eğitimden çalışma hayatına, bürokrasiden siyasete, spordan sanata kadar her alanda önemli bir rol üstlenmiştir. Bağımsızlık mücadelesini kadınların desteğiyle kazanan ülkemizin, bugünü de, geleceği de, kadınlarımızın emek ve mücadelesiyle şekillenmektedir" ifadelerini kullandı. 

KADIN İSTİHDAMI

Kadınların istihdamına katkı sağlamak amacıyla, birçok proje hazırladıklarını belirten Serap Çakır, "Kadınlarımız için istihdam sağlayıcı kurslardan onların el becerilerini geliştirecek ve ev ekonomilerine katkı sunacak mesleki eğitimlere kadar birçok alanda hizmet verecek projeler hazırladık. Göreve geldiğimizde bu projelerimizi faaliyete geçirerek tüm kadınlarımızı hayatın her alanında söz sahibi yapmaya kararlıyız" dedi. 

KADINLARIN GÜNÜNÜ KUTLADI

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, mesajın şu sözlerle tamamladı; "Varlıklarıyla yaşamlarımızın her anına anlam katan kadınlarımıza yönelik şiddet ve ayrımcılığın son bulduğu güzel bir dünya kurabilme dileğiyle, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum."

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52