Milletvekili Çakır, “Türkiye Yüzyılının önünü kesemeyecekler”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır; Başiskele’de vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Çakır, “Milletimiz, Türkiye Yüzyılının önünü kesmek isteyenlere sandıkta cevabını verecektir” dedi.

banner96

Milletvekili Çakır, “Türkiye Yüzyılının önünü kesemeyecekler”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır; Başiskele’de vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Çakır, “Milletimiz, Türkiye Yüzyılının önünü kesmek isteyenlere sandıkta cevabını verecektir” dedi.

25 Nisan 2023 Salı 14:44
Milletvekili Çakır, “Türkiye Yüzyılının önünü kesemeyecekler”
banner22

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürmeye devam ediyor. 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri çalışmaları kapsamında Kocaeli’yi karış karış gezerek vatandaşlarla buluşan Milletvekili Çakır, Başiskele programında İlçe Başkanı Mustafa Koral ve Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü ile birlikte Semt Pazarı esnaflarını ziyaret edip hem esnaflarla hem de vatandaşlarla sohbet etti.

“MUHALEFET KENDİSİYLE ÇELİŞİYOR”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır şu değerlendirmelerde bulundu; “Bizler isteriz ki karşımızda dürüst, samimi ve çalışkan bir muhalefet olsun. Bizler gibi halkımızın dertleriyle dertlenip proje üretsinler ama maalesef karşımızdaki muhalefet beklentilerin aksine bir zihin yapısı içerisinde. Öyle ki milletimizin, ülkemizin geleceğine dair vizyonları yok. O nedenle proje üretmek yerine hayal üretiyorlar.  Düne kadar Savunma Sanayimizde çığır açan İHA ve SİHA gibi projeleri yapamayacağımızı söyleyen sonrasında da o projeleri engelleyeceklerini, dokunacaklarını söyleyerek, sınır ötesi dostlarına şirin görünmeye çalışanlar, seçim sürecinde milletimizin haklı tepkisiyle karşılaşınca şimdi de bu işlere sahip çıkacaklarını söylüyorlar. Muhalefet bildiğimiz muhalefet yani her zamanki gibi kendi kendileriyle çelişki yaşıyorlar.

“KİRLİ PAZARLIKLAR BİR BİR ORTAYA DÖKÜLÜYOR”

Milletimiz 7’li masanın arkasına gizlenen kirli pazarlıkları da, muhalefetin koltuk sevdasını da gayet net bir şekilde görüyor. Milletimizin faydasına olan her işe ‘yaptırmayız’ diye ayağa kalkanların, bugünde bu ülkeye ve millete katacak hiçbir şeyi yok. Aday belirleme sürecinde de görüldüğü gibi birbiri ile 7 farklı yapı, 7 birbirine benzemezin bir araya geldiği bu menfaat masasından bu ülkenin faydasına olacak bir iş çıkmaz, sadece kaos çıkar. Milletimiz Türkiye Yüzyılının önünü kesmek isteyenlere sandıkta cevabını verecektir.

“MİLLİ SAVUNMA ADIMLARINI SEKTEYE UĞRATAMAZLAR”

AK Parti 21 yılda hayata geçirdiği asırlık hizmetlerin yanı sıra farklı birçok alanda da atılımlar gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü iradesiyle Milli savunmada gerçekleştirdiğimiz atılımları bugün dünya anbean takip ediyor. Her ne kadar birileri ‘durduracağız, dokunacağız’ dese de, biz Milletimizin ferasetine güveniyor milletimizden aldığımız güçlü destekle yolumuza devam ediyoruz. İHA/SİHA'lar nezdinde milli savunma adımlarımızı sekteye uğratacaklarını ima edip, söyleyenlere de ‘Bu Millet size bu fırsatı vermez’ diyoruz. İHA’lar, SİHA’lar nezdinde milli savunma adımlarımızı sekteye uğratmak isteyenlere bu millet fırsat vermez. 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde milletimizden alacağımıza inandığım güçlü destekle bu çalışmaları arttırarak devam edeceğiz. Türk savunma sanayisi 14 Mayıs’tan sonra da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde altın çağını yaşamaya devam edecek.”

banner44
Son Güncelleme: 25.04.2023 15:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52