Darıca'daki kavga cinayetinde son durum

Darıca ilçesinde polis olan oğlu ile bir grup arasında çıkan kavgayı ayırmak isteyen babanın ölümüne ilişkin gözaltına alınan 6 şüpheli, adliyeye sevk edildi

banner96

Darıca'daki kavga cinayetinde son durum

Darıca ilçesinde polis olan oğlu ile bir grup arasında çıkan kavgayı ayırmak isteyen babanın ölümüne ilişkin gözaltına alınan 6 şüpheli, adliyeye sevk edildi

09 Ağustos 2017 Çarşamba 12:35
Darıca'daki kavga cinayetinde son durum
banner22

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, polis olan oğlu ile bir grup arasında çıkan kavgayı ayırmak isteyen baba Canşah B'nin ölümüne ilişkin gözaltına alınan 6 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, önceki gün Fevziçakmak Mahallesi Sinem Sokağı'ndaki evinin önünde çevreye rahatsızlık verdiği iddiasıyla uyardığı motosikletli grup ile polis memuru Murat B. arasında çıkan kavgada, polis memurunun silahının ateş alması sonucu babası Canhaş B'nin hayatını kaybetmesine ilişkin gözaltına alınan 7 şüphelinin, emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Y.A. (15) emniyetteki ifadesinin ardından salıverildi.

Diğer şüpheliler, K.A. (29), İ.A. (55), Ö.A. (23), F.A. (19), E.A. (20) ve Ö.Y. (25), Gebze Adliyesine sevk edildi.

- Olay

Önceki gün, Fevziçakmak Mahallesi Sinem Sokağı'nda evinin önünde dün motosikletli bir grubun çevreye rahatsızlık verdiği iddiasıyla polis memuru Murat B. (35), söz konusu kişileri uyarmış, bunun üzerine gruptakiler ile polis memuru arasında kavga çıkmıştı.

Oğlunun kavga ettiğini gören baba Canşah B. (57), kavgayı ayırmak için müdahale ettiği sırada Murat B'nin üzerinde bulunan silahın ateş alması sonucu göğsünden yaralanmış, kaldırıldığı hastanede müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Murat B. ise olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alınarak, İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülmüştü.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında 7 şüpheli gözaltına alınmıştı.

banner44
Son Güncelleme: 09.08.2017 13:53
Anahtar Kelimeler:
DarıcaKocaeliCinayet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52