İYİ Parti Gebze İlçe Yönetimi basına tanıtıldı

İYİ Parti Gebze İlçe Yönetim Kurulu üyeleri düzenlenen basın toplantısı ile kamuoyuna tanıtıldı.

banner96

İYİ Parti Gebze İlçe Yönetimi basına tanıtıldı

İYİ Parti Gebze İlçe Yönetim Kurulu üyeleri düzenlenen basın toplantısı ile kamuoyuna tanıtıldı.

03 Ocak 2018 Çarşamba 23:43
İYİ Parti Gebze İlçe Yönetimi basına tanıtıldı
banner22

Meral Akşener’in lideri olduğu İYİ Parti Gebze ilçesindeki ilçe yönetim kurulu üyeleri bu akşam düzenlenen basın toplantısı ile kamuoyuna tanıtıldı.
İLÇE BAŞKANLARI KATILDI
Ramada Encora Gebze Otel’de gerçekleşen toplantıya İYİ Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Ruhittin Sönmez, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Serdar Kaman, İzmit ilçe başkanı Ufuk Turan, Gebze ilçe başkanı Nusret Acur, Darıca ilçe başkanı Ekrem Korkmaz, Çayırova ilçe başkanı Beyler Sevindik, Dilovası ilçe başkanı Emin Yılmaz, Kandıra ilçe başkanı Hilal Altınay ve İYİ Parti Gebze ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.


   


GÜNEŞ GİBİ DOĞACAK
Programda ilk olarak İYİ Parti Gebze Kurucu İlçe Başkanı Nusret Acur bir konuşma yaparak, “Sayın disiplin kurulu üyem, sayın il başkanım, değerli misafir ilçe başkanlarım, sevgili yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım ilimiz ve ilçemizin değerli basın mensupları; ülkemizin siyasi tarihi açısından bir güneş gibi doğacağına inandığımız İYİ Parti Gebze ilçe teşkilatımızın; basın yayın yolu ile bölge kamuoyuna tanıtım programına hepiniz hoş geldiniz.
Öncelikle mutluluk, hüzün, umut ve acının insan tabiatı gereği birlikte yaşandığı ve bundan böyle de yaşanmaya devam edeceğiz.
 
Geride bıraktığımız 2017 yılının ardından; yeni umutlar beslediğimiz, her şeyin iyi olmasını temenni ettiğimiz 2018 yılının ülkemize ve dünyaya hayırlı bir yıl olmasını diliyor, bu vesile ile de sizlerinde yeni yılını tebrik ediyorum. 
Gebze ve teşkilat yapımız ile alakalı birkaç şey söylemek istiyorum. Öncelikle şunu ifade etmek istiyorum, bu organizasyonu sadece basın mensuplarına özgü hazırladık. Öncelikle şunu ifade edeyim;  Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünü benimseyip, cumhuriyetin kurucu ilkelerine inanan her görüşten arkadaşımız bu yapının içerisindedir. Deneyimli bir kadro kurduk yani. Hiç siyasete bulaşmamış eğitimli ve istekli bir ekip var. Yeni fikirler üretip ufkumuzu açacak. En önemlisi de biraz evvel ifade ettiğim gibi, bizi bir çimento gibi birbirimize yapıştırıp, beton gibi sapasağlam yapan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü; Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet lideri olarak kabul eden ve ismini asla unutturmamaya ant içmiş korkusuz, cesur bir kadro kurduk. Korkusuz diyorum, zira gerçektende ülkemizde şu dönemde siyaset adına söz söylemek, hele hele iktidar karşıtı cümle kurmak, her babayiğidin harcı değil.  Daha partimizin kurulma aşamasında çok çeşitli zorluklarla karşılaştık. Ülke geneline girmeye gerek yok; yerelde de bizzat ben bazı konularda sıkıntı yaşadım. Yeni İlçe binamız sultan Orhan Mahallesi İlyasbey Caddesi No:1 3 katta dır. Yani hemen burada çıkınca solumuzdaki binanın 3. katı. Yaklaşık 300 metre kare.
 

AÇILIŞIMIZ 18 ŞUBATTA
Resmi açılışımız il başkanlığımızın belirlediği tarih olan 18 Şubat’ta yapılacaktır. Üyelik kayıtlarımız da yine ilçe binamıza geçtiğimizde başlatılacaktır. Yönetim kurulu görev dağılımımızda aynı şekilde ilçe binamızda gerçekleşecektir. 
İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Serdar Kaman bir konuşma yaparak, “Gebze ilçe yönetim kurulu tanıtım toplantımıza katılı m gösteren herkese teşekkür ediyorum.


 
 GEBZE İLÇE BAŞKANINA TEŞEKKÜR EDİYORUM
9 ilçede tüm teşkilatlanma tamamlandı. 3 ilçede de teşkilatlanma yapıları tamamlanacak. 3 tane ilçemizde bayan ilçe başkanı olmasından dolayı gurur duyuyorum. Göz dolduran bir teşkilatlanma yapılarını yaptık. Gebze’yi Darıca, Dilovası ve Çayırova ile birlikte değerlendirmemiz gerekiyor. Gebze’nin il olması sürekli dillendiriliyor. Gebze’nin Kocaeli için önemli bir yere sahip.  Bir aylık bir zaman diliminde ilçe başkanımız Nusret Acur’un oluşturduğu ilçe yönetimi için teşekkür ediyorum. Bu güzel teşkilatın en iyi sonuçlar alacağına inanıyorum.” dedi.


 
 CESUR KADROLARIMIZI KUTLUYORUM
Son olarak İYİ Parti MDÜ Ruhittin Sönmez bir konuşma yaparak, “Dünyada eşi benzeri olmayan bir sistem için referandum yapıldı. Sonuçları şaibeli olan bir sistem 2019 yılında devreye girecek. Cumhurbaşkanı aynı zamanda AKP genel başkanı oldu. HSYK yapısı değişti. Son OHAL KHK ise Yargıtay yürütme ile uyumlu hale getirildi. Bu sistem ile yargı da tamamen tek adam bağlı hale geldi.


 

CİDDİ HATALAR YAPILDI
15 senedir aynı parti ve tek parti tarafından yönetiliyoruz. Bu birçok ülke için şanstır. Ama gelişmiş ülkelerde muhalefet iktidara yakın bir oy alır. Türkiye’de ise 4 parti var iktidar partisi ana muhalefet partisinin oyları yarı yarıya. Diğer 2 parti barajı geçip geçmeme arasında mücadele veriyor. İktidarın değişmezliğine dair bir şartlanma oldu. Ondan dolayı ciddi hatalar ve yanlışlar yapıyorlar. Bu kötü gidişatı gören Meral Akşener ve arkadaşları referandumda ciddi bir etki yaptılar. Meral Akşener gittiği her yerde büyük ilgi ve alaka ile karşılandı. Bizim rozetimizi görenler bize çok büyük bir ilgi ve alaka gösteriyor.Türkiye’de İYİ Parti derin bir ihtiyaçtan dolayı doğdu.” Dedi. Daha sonra sinevizyon gösterimi ile  partinin Gebze kadrosu açıklandı.


 
İŞTE AÇIKLANAN İYİ PARTİ GEBZE KURUCU İLÇE YÖNETİM LİSTESİ
 
Nusret Acur İlçe Başkanı
 
Abdülkadir Yılmaz,

Akan Kılıç,

Alperen Usta,

Arif Çiçek,

Ayla Ülgün,

Bahri Özcan,

Betül Polat,

Burak Aytaş,

Burcu Saraçaydın,

Celal Yıldırım,

Cihat Kızılkan,

Ediz Sarıkaya,

Erdoğan Çimen,

Faik Ersöz,

Fatih Kaplan,

Fatih Araç,

Fethiye Nalan Helvacı,

Fevzi Kurt,

Gökçe Nesil Kondu,

Günel Çelik,

Günel Vursal,

Güven Altan,

Hatice Yener,

İbrahim Fazlıoğlu,

İlyas Yetimoğlu,

İsmail Ekşi,

İsmail Hakkı Türk,

İsmail Nazlı,

Kader Aras,

Kadir Büyükgöz,

Kadir Konca,

Kenan İkinci,

Koray Topcu,

Mehmet Duran Yılmaz,

Mehmet Esmer,

Mehmet Kırbaş,

Mine Çelik,

Muhammet Ateş,

Murat Kurt,

Musa Kargıoğlu,

Niyazi Güner,

Orhan Kahya,

Önder Kılıçarslan 

Özhan Aşkın Öztürk,

Perihan Dalkıran,

Recai Darıkaya,

Saime Tamer,

Sedat Malkoç,

Sema Akçay,

Sema Doğan,

Serdar Demir,

Serdar Uzun,

Serhat Citoğlu,

Serkan Balbal,

Şakir Şükrü Erdöl,

Şendoğan Soykan,

Şevket Sayıcı,

Tülay Çelik,

Ümit Koç,

Vedat Değirmenci,

Yasemin Fidan,

Yeliz Akgün,

Yıldız Erten,

Yücel Daşdan,

Zafer Altıntaş

banner44
Son Güncelleme: 04.01.2018 12:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52