Başbakan Yardımcısı Fikri Işık Şehitliği Ziyaret Etti

Kurban Bayramı dolayısıyla Başbakan Yardımcısı Sayın Fikri Işık ve Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy, Bağçesme ve Polis Şehitliği'ni ziyaret ederek, şehit aileleriyle bayramlaştılar.

banner96

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık Şehitliği Ziyaret Etti

Kurban Bayramı dolayısıyla Başbakan Yardımcısı Sayın Fikri Işık ve Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy, Bağçesme ve Polis Şehitliği'ni ziyaret ederek, şehit aileleriyle bayramlaştılar.

31 Ağustos 2017 Perşembe 19:50
Başbakan Yardımcısı Fikri Işık Şehitliği Ziyaret Etti
banner22

Şehitlik Ziyaretine Başbakan Yardımcısı Sayın Fikri Işık ve Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’un yanı sıra, Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu,  K.K. EDOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kazım Dalkıran, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt, Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, İl Jandarma Komutanı Alb. Osman Aslan, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Akif Aktaş, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, şehit aileleri, gaziler ve gazi yakınları katıldı.

Başbakan Yardımcısı Sayın Fikri Işık, Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’un Bağçeşme Şehitliği ve Polis Şehitliğini ziyaret ederek, karanfiller bırakmasının ardından İl Müftüsü Yusuf Doğan  şehitlerimiz için dualar etti.

Başbakan Yardımcısı Sayın Fikri Işık ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Tüm milletimizin Kurban Bayramını tebrik ediyorum. Biliyorsunuz bizim çok güzel bir geleneğimiz var. Her bayram öncesi özellikle arife günü aile büyüklerinden ahirete irtihal eden yakınlar ziyaret edilir. Onların mezarları başında dua edilir. Hiç kuşkusuz şehitlerimizde her birimizin aslında bir aile büyüğüdür. Dolayısıyla Arife günü sadece yakınlarımızın ziyareti değil, şehitlerimizin de ziyareti onlara verdiğimiz değeri ve önemi de bir göstergesi. Bu açıdan da her bir şehidimizi bu milletin her bir ferdinin aile büyüğü olarak görüyoruz. Her bir şehidimizi bu topraklarda hür ve bağımsız yaşamamızın birer simgesi ve sembolü olarak görüyoruz. Bu açıdan da özellikle tüm şehitlerimize mübarek günde Kurban Bayramının arifesinde ve gününde Allah’tan Rahmet diliyorum, Şehit ailelerimize tekrar sabırlar diliyorum, İnşallah ülkemizin birliği, dirliği ve esenliği daim olsun diye dua ediyorum” diyen Başbakan Yardımcısı Sayın Fikri Işık ve Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy,  Bağçesme ve Polis Şehitliği'ni ziyaretinin ardından şehit ailelerinin Kurban bayramlarını tebrik ederek, onlarla yakından ilgilendi.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52