banner48

Gebze Organize Sanayi Bölgesi Kasislerinden Şikâyet Var!

Gebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) içinde yer alan yollara yaptırılan hız kesici kasislerin sürücülere gına getiriyor. Özellikle yüklü araçların hız kesmek adına yapılan kasislerin araçlara çok ciddi zarar verdiğini dile getiriyorlar. GOSB içersinde sık aralıklarla gelişi güzel yapılan hız kesici beton tümsekler gün boyu sanayi içersine giren araç sürücülerine gına getirdi.

Sürücülerin ise asfalttan yapılan kasislerin standart dışı olduğu iddia edilirken yetkililerden kasislerin denetlenmesi gerektiğini istiyorlar. Hız kesici tümseklerin betondan değil de standartlara uygun olan plastik kauçuktan olmasının daha doğru olduğu belirtiliyor.

Boncuk Gebze’de Sahne Alsın.!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nca bir barınaktan sahiplenilen "Boncuk" adlı köpek, "Fareler ve İnsanlar" adlı oyunda canlandırdığı "Dolares" ismiyle sahneye adım attığını duyan Gebzeli hayvan severler Gebze’de sahne almasını dört gözle bekliyorlar.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ekiplerince sokakta halsiz halde bulunan köpek, tedavisinin ardından Şehir Tiyatroları'nca sahiplenilen eğitimi ardından sahneye çıkan “Boncuk” adlı köpek’in sahne alması için Gebze’de Belediye Başkanı Adnan Köşker’den destek bekliyorlar.

Yan yatmış MOBESE direği neyi bekliyor?

Gebze İstanbul Caddesi Üzeri Eski Nikâh Salonu bölgesi ışıklar mevkiinde aylar önce meydana gelen bir trafik kazası sonucu yan yatan MOBESE direği kaldırımda yürüyen vatandaşları korkutuyor.

Gebze-Harem yolcuları çile çekiyor!

Daha öncede gerek Radyo yayınlarımda gerek yazılı köşelerimde belirttiğim gibi Gebze-Harem minibüslerinin Çarşı merkeze girmeleri yasak olduğundan yolcularını Develi durağı yolcularını D-100’de indirmeleri büyük sıkıntı meydana getiriyor. Sıkıntıya çözümün ne zaman bulanacağı ise adeta merak konusu oldu. Akşam iş dönüşü D-100’de inmek zorunda kalan bayan yolcuların korkulu rüyası haline gelen bu sorun umarım üzücü bir olay yaşanmadan çok fazla prosedürlere takılmadan çözülür.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.