Avcılar poligonda buluştu

Kocaeli’nin Avcıları, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde poligonda buluştu

banner96

Avcılar poligonda buluştu

Kocaeli’nin Avcıları, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde poligonda buluştu

13 Mart 2019 Çarşamba 11:05
Avcılar poligonda buluştu
banner22

Spora ve sporcuya önem veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından “Avcılık Sporting Atış Turnuvası’’ düzenledi. Büyükşehir Belediyesi’nin Derince’deki Atış Poligon’unda gerçekleştirilen şampiyonada kıyasıya bir rekabet yaşandı. Büyükşehir Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı ve Kağıtspor tarafından organize edilen şampiyonaya, Kocaeli’nin 12 ilçesindeki atıcılık ve avcılık kulüplerinden 100’ü aşkın avcı ve atıcılık meraklısı katıldı.

AVCILAR SPORTİNG ATIŞI GERÇEKLEŞTİRDİ

Derince Atış Poligonunda gerçekleştirilen şampiyonada avcılar Sporting tarzında hünerlerini sergiledi. Şampiyona ile avcılar resmi bir müsabaka çerçevesinde belirli kurallar dâhilinde eşit şartlarda mücadele etti. Farklı açılardan çıkan plaklara 2 seriden 14 atış gerçekleştiren sporculardan hedefleri en çok vuran 6 sporcu finale kalmayı başardı.

 

PROTOKOL YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Düzenlenen şampiyonaya Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı ve Kağıtspor Atıcılık Branş Kaptanı Serhan Çatal, Kağıtspor Genel Sekreteri Bekir Köksal, Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ali Bilgi, Spor Şube Müdürü Ziyaülhak Sarıgül, Kağıtspor Yönetim Kurulu üyesi Veteriner Şube Müdürü Feyzi Karabıyık, Kocaeli Atıcılık ve Avcılık Federasyonu İl Temsilcisi Alparslan Arslan katıldı.

FİNALDE KIYASIYA REKABET

Final atışları sırasında avcılar şampiyon olmak için kıyasıya rekabet etti. Final atışları sonunda birinci Burak Tanıl, ikinci Mustafa Ceylan olurken Cengiz Aydemir ise üçüncü olmayı başardı. Şampiyonada dördüncü Şadan Şen, beşinci Eyüp Karaduman altıncılığı ise Şaban Kaba elde ederek mansiyon ödülünün sahibi oldular.

ÇEKİLİŞLE HEDİYELER DAĞITILDI

Şampiyonada final atışlarından önce Büyükşehir Belediyesi tarafından müsabakalara katılan sporculara, günün anısına çekiliş ile çeşitli hediyeler verildi. Bütün katılımcılara katılımlarından ötürü içerisinde anı madalyası ve katılım belgesi bulunan hediye paketleri verildi. Turnuvaya katılan 12 ilçedeki avcılık ve atıcılık derneklerini, şampiyonayı düzenlemesinden dolayı Büyükşehir Belediyesine memnuniyetlerini iletirken bu tarz etkinliklerin devamını istediklerini belirttiler.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52