Bandırmaspor'da kongre süreci

- AK Parti Bandırma Belediye Meclis Üyesi Göksel Karlahan adaylığını açıkladı

banner96

Bandırmaspor'da kongre süreci

- AK Parti Bandırma Belediye Meclis Üyesi Göksel Karlahan adaylığını açıkladı

19 Haziran 2017 Pazartesi 12:06
Bandırmaspor'da kongre süreci
banner22


BALIKESİR (AA) - Bandırma Belediye Meclis Üyesi Göksel Karlahan, bu sezon Spor Toto 2. Lig'de mücadele edecek Bandırmaspor'un 28 Haziran'da gerçekleşecek genel kurulu öncesi başkanlık için adaylığını açıkladı.

Karlahan, düzenlediği basın toplantısında, 13 yıldan beri Bandırmaspor Kulübü yönetiminde görev yaptığını ve başkanlık için kendisini hazır hissettiğini söyledi.

Bandırmaspor'un TFF 1. Lig'den Spor Toto 2. Lig'e düşmesine çok üzüldüğünü belirten Karlahan, "Üzülüyorum çünkü geçen sezon TFF 1. Lig çok zayıftı. Ayrıca, mali kriterlere uymamaları nedeniyle bazı takımlara da puan silme cezası uygulanmıştı." dedi.

Taraftarlardan ve sosyal medyadan gelen büyük teveccühe de teşekkür eden Karlahan, göreve seçildiği takdirde, teknik direktör Mustafa Uğur ile çalışmayı sürdüreceğini sözlerine ekledi.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52

banner93