Banvit, bir yabancı oyuncu daha alacak

- Banvit Basketbol Sportif Direktörü Çataloluk: "Kadromuza bir yabancı oyuncu daha ekleyip, transferi tamamlamak istiyoruz" - "Bu sezon tarihimizde ilk kez oynayacağımız Cumhurbaşkanlığı Kupası maçı için hazır olmak istiyoruz"

banner96

Banvit, bir yabancı oyuncu daha alacak

- Banvit Basketbol Sportif Direktörü Çataloluk: "Kadromuza bir yabancı oyuncu daha ekleyip, transferi tamamlamak istiyoruz" - "Bu sezon tarihimizde ilk kez oynayacağımız Cumhurbaşkanlığı Kupası maçı için hazır olmak istiyoruz"

17 Temmuz 2017 Pazartesi 15:26
Banvit, bir yabancı oyuncu daha alacak
banner22

BALIKESİR(AA) - Banvit Basketbol Sportif Direktörü Turgay Çataloluk, kadrolarına bir yabancı oyuncu daha ekleyip, transferi tamamlamak istediklerini ifade etti.

Çataloluk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen sezonun Banvit açısından başarılı geçtiğini söyledi.

İlk kez Türkiye Kupası'nı kazanmaları ve FIBA Şampiyonlar Ligi'nde oynadıkları Avrupa finalinin kendilerini ve şehri çok mutlu ettiğini aktaran Çataloluk, "Sezon bittikten sonra bu başarıyı sağlayan oyunculara ve antrenöre, diğer takımlardan teklifler geldi. Bu tekliflerin sonucunda bazı oyuncularımız ayrıldı ve bazılarıyla da biz devam etmek istemedik. Şu an itibarıyla başantrenörümüz Saso Filipovski ve teknik ekibimiz, sporcularımızdan Damien Kulig, Tolga Geçim, Metehan Akyel ve takım kaptanımız Gasper Vidmar ile yolumuza devam ediyoruz." diye konuştu.

Yeni transferler hakkında da bilgiler veren Çataloluk, şunları kaydetti:

"Can Altıntığ ve yabancı oyuncu olarak Tony Taylor, Jake Odum ve Angelo Caloiaro ile anlaşmış durumdayız. Kadromuza bir yabancı oyuncu daha ekleyip, transferi tamamlamak istiyoruz. Bu sene yine kadromuzun diğer oyuncularını, altyapımızdan yetiştirdiğimiz ve Türkiye Basketbol 1. Ligi takımımız Bandırma Kırmızı'da forma giyen genç sporcularımız oluşturacak. Teknik ekibimiz, sezon başında oluşturacağımız geniş kadromuzda Erkan Yılmaz, Rıdvan Öncel, Erkin Şenel, Berke Atar, Emir Gökalp ve Şeyhmuz Yılmaz gibi genç oyuncularımızı değerlendirme fırsatı bulacaklar. Sezon içinde de onlardan maksimum derecede faydalanmayı ümit ediyoruz."

Çataloluk, 10 Ağustos'ta yeni sezon hazırlıklarına kulübün Bandırma'daki tesislerinde başlayacaklarını vurgulayarak, eylül ayı başından itibaren hazırlık maçları oynamak üzere turnuvalara katılacaklarını aktardı.

İyi bir sezon geçirmeyi istediklerini belirten Çataoluk, "Bu sezon yine tarihimizde ilk kez oynayacağımız Cumhurbaşkanlığı Kupası maçı için hazır olmak istiyoruz. Daha sonrasında da Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi, FIBA Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Kupası karşılaşmalarıyla dolu yoğun maç programına girmiş olacağız. Yeni kurduğumuz takımımızdan beklentimiz, bu sene de boy gösterdiğimiz tüm kulvarlarda sonuna kadar mücadele eden ve pes etmeyen bir yapıda ve karakterde olmaları." diye konuştu.


banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52