Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri

- Ayvalık ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında düzenlene futbol turnuvası başladı

banner96

Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri

- Ayvalık ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında düzenlene futbol turnuvası başladı

10 Temmuz 2017 Pazartesi 22:02
Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri
banner22

BALIKESİR (AA) - Ayvalık ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında futbol turnuvası düzenlendi.

Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (BASKF) Edremit Körfezi Temsilciliğince Ayvalık Kaymakamlığı, Ayvalık Belediyesi, Ayvalık Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü desteğiyle düzenlenen futbol turnuvası, Ayvalık Hüsnü Uğural Stadyumunda başladı.

Armutçukspor, Yenimahalle 2008 Spor, Küçükköyspor ve Barbaros Sefaspor kulüplerinin 12 yaş altı takımlarının katıldığı turnuva, 3 gün sürecek.

Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, turnuvanın açılışında yaptığı konuşmada, 15 Temmuz 2016'da bu milletin geleceğine ve demokrasisine ciddi bir taarruz girişimi olduğunu hatırlattı.

O gün Türk milletinin topyekün bir savunma ile tarihte eşi benzeri görülmemiş bir kahramanlık destanı yazdığını belirten Nazlı, 15 Temmuz'u hiçbir zaman unutturmayarak bu bilinci gelecek nesillere aktarmaya çalışacaklarını söyledi.

Ayvalık Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Cem Hamzaoğlu da "Gençlerimize özellikle ülkemizi bölmek isteyen hainlere karşı bir mücadelenin nasıl kazanıldığını gösterebilmek adına bu organizasyonu düzenledik." dedi.

Turnuvanın açılış törenine, Ayvalık Belediye Başkan Yardımcısı Gökay Bacan ve Balıkesir ASKF Edremit Körfezi Temsilcisi Cemal Erhanoğlu, daire amirleri ve kulüp yöneticileri de katıldı.

Turnuvanın ilk maçında eşleşen Yenimahalle 2008 Spor ile Barbaros Sefaspor karşılaşmasının başlama vuruşunu Kaymakam Nazlı yaptı.


banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52