Eceabat'ta voleybol turnuvası

ÇANAKKALE (AA) - Eceabat Kaymakamlığı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen bahar voleybol turnuvası tamamlandı. Toplam 8 takımın katıldığı turnuvanın final müsabakasında, Tarihi Alan Başkanlığı ile Tarım Kredi...

banner96
17 Mayıs 2017 Çarşamba 15:33
Eceabat'ta voleybol turnuvası
banner22

ÇANAKKALE (AA) - Eceabat Kaymakamlığı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen bahar voleybol turnuvası tamamlandı.

Toplam 8 takımın katıldığı turnuvanın final müsabakasında, Tarihi Alan Başkanlığı ile Tarım Kredi Kooperatifi voleybol takımları karşı karşıya geldi.

Maçın setlerini 3-1 kazanan Tarihi Alan Başkanlığı takımı, şampiyonluk kupasını Alan Başkanı İsmail Kaşdemir'in elinden aldı.

Kupa törenine Kaymakam Turan Yılmaz, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkan Yardımcısı Zülküf Memiş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Turna ile ilçe sakinleri katıldı.

banner44
Anahtar Kelimeler:
Çanakkale
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52