Edremit Belediyesi Gürespor, Ömer Buharalı'ya emanet

- Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Edremit Belediyesi Gürespor, başantrenör Ömer Buharalı ile sözleşme imzaladı

banner96

Edremit Belediyesi Gürespor, Ömer Buharalı'ya emanet

- Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Edremit Belediyesi Gürespor, başantrenör Ömer Buharalı ile sözleşme imzaladı

12 Temmuz 2017 Çarşamba 18:38
Edremit Belediyesi Gürespor, Ömer Buharalı'ya emanet
banner22


BALIKESİR (AA) - Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Edremit Belediyesi Gürespor, Tosyalı Toyo Osmaniye'nin eski başantrenörü Ömer Buharalı ile sözleşme imzaladı.

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'nın da katıldığı imza töreninde konuşan yeni başantrenör Buharalı, uzun vadeli gerçekçi projeleri olan, önüne büyük hedefler koyan köklü bir kulübe gelmekten dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

Edremit'te güzel bir basketbol ailesi olduğunu belirten Buharalı, "İyi işler yapmak isteyen, gençlere ve geleceği yatırım yapmak isteyen hevesli bir basketbol ailesi var. Bu ailenin üyesi olmak bana gurur veriyor. İnşallah çok güzel bir sezon geçirip, hedeflediğimiz başarılara ulaşırız." dedi.

Edremit Belediyesi Gürespor Kulübü Başkanı Bayram Kayahan da törende yaptığı konuşmada, "Edremitimizi en iyi şekilde temsil eden takımımıza ve hocalarımıza yeni sezonda başarılar dilerim." diye konuştu.

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ise Edremit'te basketbol adına mutlu bir gün yaşadığını söyleyerek, şöyle konuştu:

"Takımımız, Ömer Buharalı hocamızın nezaretinde bir üst lige çıkmak için sonuna kadar mücadele edecektir. Bu yıl Gürespor yönetiminde de kan değişikliğine gidildi. Yeni yönetimin ve yeni teknik heyetin Edremit Belediyesi Gürespor'a ve basketbol camiasına hayırlı olmasını diliyorum."

Edremit Belediyesi Gürespor'da geçen yıl da yardımcı antrenör olarak görev yapan ve play-off serisinde takımın başında yer alan Barış Kutlu, Buharalı'nın yardımcısı olarak sözleşme yeniledi.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52