Lamela Kimdir ?

Erik Lamela, futbola küçük yaşlarda ilgi duymaya başladı ve 7 yaşındayken River Plate takımının alt yapısına katıldı. Alt yapı kategorilerinin çoğunda oynadıktan sonra 2009 yılında gösterdiği başarılı performans ile A takıma kadar yükseldi.

banner96

Lamela Kimdir ?

Erik Lamela, futbola küçük yaşlarda ilgi duymaya başladı ve 7 yaşındayken River Plate takımının alt yapısına katıldı. Alt yapı kategorilerinin çoğunda oynadıktan sonra 2009 yılında gösterdiği başarılı performans ile A takıma kadar yükseldi.

13 Aralık 2017 Çarşamba 17:32
Lamela Kimdir ?
banner22

Erik Lamela, futbola küçük yaşlarda ilgi duymaya başladı ve 7 yaşındayken River Plate takımının alt yapısına katıldı. Alt yapı kategorilerinin çoğunda oynadıktan sonra 2009 yılında gösterdiği başarılı performans ile A takıma kadar yükseldi. 2009-2010 sezonu öncesi takımla antremanlara çıktı ancak forma şansı bulma konusunda sıkıntılar yaşadı ve ilk sezonunda A takımda sadece bir maçta forma giyebildi. 2010-2011 sezonunda ise tam tersi bir durum ortaya koyarak takımla beraber sezon boyunca 32 maça çıktı ve kendini ispatlayarak takımda yeri doldurulamayacak oyuncular arasında yer aldı. Sezon boyunca takımı adına 5 gole imza attı. Bu performansı ile birçok kulübün transfer listesinde yer aldı ve gelen teklifler arasında İtalyan kulübü Roma’yı tercih etti.

Transfer 12 Milyon Euro’ya tamamlandı ve 5 yıllık sözleşme imzalandı. Gelir gelmez takıma uyum sağlayan Erik Lamela, sezon boyunca takımı ile 31 maçta forma şansı yakaladı ve bu maçlarda toplamda 7 kez gol atma başarısını gösterdi. 2012-2013 sezonunda da performansını katlayarak arttıran Arjantinli, takımı ile 36 maça çıktı ve 15 gole adını yazdırdı. 2 sezon sonunda başka takımlardan teklifler alan Erik Lamela, bu sefer yönünü İngiltere’ye çevirdi ve 2013-2014 sezonunda Tottenham takımına transfer oldu. Bu transfer 25 Milyon Euro’ya tamamlandı ve kulüp tarihinin en pahalı transferi oldu. Büyük umutlarla transfer edilen Erik Lamela, ilk sezonunda sadece 17 maçta forma giydi. 2014-2015 sezonunda ise hayal kırıklığını üstünden atarak 46 maçta forma giyerek 5 gol 7 asistlik performansla oynadı. Erik Lamela 2015 yılı itibarıyla Tottenham formasını giyemeye devam etmektedir.

Erik Lamela’nın Milli Takım Kariyeri

Erik Lamela, milli forma ile ilk kez 2011 yılında Arjantin U-20 kadrosuna davet edilmesiyle maçlara çıktı ve 4 kez takımda kendine yer buldu. Aynı yıl içerisinde Arjantin Milli Takımı’na da davet edildi ve burada da 3 maçta forma giydi.

Kaynak ; NeOldu.com

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52