Türkiye Ralli Şampiyonası

- Organizasyonun 4. yarışı Yeşil Bursa Rallisi'nde, BC Vision Motorsport'tan Burak Çukurova-Vedat Bostancı ekibi birinci oldu

banner96

Türkiye Ralli Şampiyonası

- Organizasyonun 4. yarışı Yeşil Bursa Rallisi'nde, BC Vision Motorsport'tan Burak Çukurova-Vedat Bostancı ekibi birinci oldu

23 Temmuz 2017 Pazar 17:34
Türkiye Ralli Şampiyonası
banner22

BURSA (AA) - Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 4. yarışı Yeşil Bursa Rallisi, BC Vision Motorsport'tan Burak Çukurova-Vedat Bostancı ekibinin birinciliğiyle sona erdi.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından Bursa Otomobil Sporları Kulübünün (BOSSEK) ev sahipliğinde bu yıl 42'ncisi gerçekleştirilen Yeşil Bursa Rallisi, Nilüfer Belediyesinin katkılarıyla koşuldu.

Rallide BC Vision Motorsport adına Skoda Fabia R5 ile yarışan Burak Çukurova-Vedat Bostancı ekibi birinci oldu.

Rallinin ikinciliğini Neo Motorspor adına Peugeot 208 T16 R5 ile Yağız Avcı-Bahadır Gücenmez, üçüncülüğü ise BC Vision Motorsport takımından Uğur Soylu-Aras Dinçer ikilisi elde etti.

Sınıf N'de Mitsubishi Lancer EVO IX ile yarışan Toksport WRT ekibi Menderes Okur-Ufuk Uluocak, Sınıf 4'te Ford Fiesta R2T ile Ford Motorsport Turkey ekibi Ümit Can Özdemir-Batuhan Memişyazıcı ve Sınıf 3'te Renault Clio R3 ile GP Garage MyTeam ekibi Murat Soyçopur-Can Hergüner, birinciliklerin sahibi oldu.

35 yaş üzeri klasik ralli otomobillerinin yer aldığı historic klasmanında ise 1976 model Ford Escort MK II ile Parkur Racing ekibi Burak Türkkan-Onur Aslan zafere ulaştı.

Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 5. ayağı olan 38. İstanbul Rallisi, 9-10 Eylül'de İstanbul Otomobil Sporları Kulübü (İSOK) tarafından düzenlenecek.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52