Gayrimenkul ödülleri sahiplerini buldu!

BÖLGE Gayrimenkul tarafından organize edilen , 2017 Yılı Değerlendirme Ödül Töreni Bayramoğlu Hegsagone  Hotel’de yapıldı. Bölgemizdeki başarılı gayrimenkul danışmanlarına ödüllerin verildiği toplantıya Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Ahmet Pekin de katıldı.

banner96

Gayrimenkul ödülleri sahiplerini buldu!

BÖLGE Gayrimenkul tarafından organize edilen , 2017 Yılı Değerlendirme Ödül Töreni Bayramoğlu Hegsagone  Hotel’de yapıldı. Bölgemizdeki başarılı gayrimenkul danışmanlarına ödüllerin verildiği toplantıya Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Ahmet Pekin de katıldı.

17 Ocak 2018 Çarşamba 12:05
Gayrimenkul ödülleri sahiplerini buldu!
banner22

Bayramoğlu Hegsagone Hotel’i önceki akşam önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı. Bölgemizin başarılı gayrimenkul firmalarından BÖLGE Gayrimenkul’un sahipleri Gökhan Adıgüzel ve Fuat Özdağ’ın evsahipliğinde 19:00-23:00 saatleri arasında gerçekleşen  2017 Yılı Gayrmenkul Değerlendirme ve Ödül Töreni” başlıklı toplantıya çok sayıda gayrimenkul firması temsilcisi ve danışmanları hazır bulundu.

ÖZDAĞ: “ BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR!”

Toplantının açılış konuşmasını yapan BÖLGE  GAYRİMENKUL ortaklarından Fuat Özdağ; “ Bu önemli toplantımıza hepiniz hoş geldiniz. Atalarımızın dediği gibi, Birlikten kuvvet doğar.. Bizde bu felsefe ile yürüyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.


ADIGÜZEL: “ 2017 YILI İYİ GEÇTİ!”

Bölge Gayrimenkul Ortaklarından  Gökhan Adıgüzel de yaptığı konuşmasında, “ Bizim sektörde bizim bölgemiz için bir değerlendirme yapacaksak şunu söyleyebiliriz ki. Bu yıl önemli işler yaptık. Bu konuda 2017 yılı bizim için verimli geçti.2018 yılı için se bu yıl Frençayzing vereceğimiz bir yıl olacak. Başarıyı diğer illere ve dünyaya taşıyacağız” dedi.



FIRTINA: “ İYİ ORTAMDA İYİ ÇALIŞIRSINIZ!”

2016- 2017 olarak İki yıl üst üste gayrimenkul başarısında birinci olan Bölge Gayrimenkul danışmanlarından  Orhan Fırtına da yaptığı değerlendirme konuşmasında şunları söyledi: “ Bölge Gayrimenkul olarak şanslıyız. Burada her dediğimiz yapılıyor, her isteğimiz yerine getiriliyor. Çalışma ortamı önemli bir faktördür. Bana destek olan ve güvenen herkese  teşekkür ediyorum” dedi.



PEKİN: “ GAYRMENKUL ZEKİ İNSANLARIN İŞİDİR!”

Onur misafiri olarak toplantıda hazır bulunan Kocaeli Emlakçılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Pekin de  toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi: “” 35 yıllık çalışma hayatım var. Bu süre içerisinde  bir çok ihanet de gördük.  Bölge Gayrimenkul ve ekibini kutluyorum. Emlakçılık zeki insanların işidir.. Sizler de zeki insanlarsınız.. bu kadar zeki insanı kontrol etmek zor iştir.. Bizim sektörün gelişmesinde önemli işler yaptık. Web Tapu uygulamasında önemli mesafeler aldık. Bu uygulamada Bölge Gayrimenkul ilk web tapu işlemi ve satışını yaptı. Bunun devamını istiyoruz. Başarıda isimleri geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi.  Konuşmaların ardından ödüle layık gören Gayrimenkul Satış danışmanlarına ödülleri takdim edildi.

 İŞTE ÖDÜL ALANLAR:

Oğuzhan Korkmaz, Emre Korkmaz, Mertcan Çimen, Orhan Fırtına, Nursen Çimen,  Candemir Çimen, Güler Kurt, Hatice Baş.

ARALIK AYI BAŞARILILARI:  Güler Kurt, Oğuzhan Korkmaz, Birsen Kaya, Canan Akbulut, Aynur Sönmez, Nuran Kaymakçı, Vedat Çalışkan.





banner44
Son Güncelleme: 17.01.2018 15:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52