25. dönem AK Parti Kocaeli Milletvekilliği yapmış ve geçmişte AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı görevinde bulunmuş olan Cemalettin Kaflı'nın (54) cenazesi Gebze'de toprağa verildi.
Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı görevinde bulunmuş ve 25. Dönem Kocaeli Milletvekili olarak TBMM’de görev yapmış olan Avukat Cemalettin Kaflı için Gebze'de cenaze töreni düzenlendi.
Mustafapaşa Camisi’nde ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Kaflı'nın cenazesi Merkez Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Cemalettin Kaflı'nın cenazesi toprağa verildi
Cenaze törenine; İstanbul Milletvekili Birol Aydın, Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Soba, Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Erkan Vural, Anahtar Parti Gebze İlçe Başkanı Hakan Alaşar, MHP Gebze İlçe Başkanı Coşkun Öztürk, AK Partili Gebze Belediye Meclis Üyeleri Hasan Özdemir ve Mahmut Yandık, ASRİAD Kocaeli İl Şube Başkanı Nihat Yıldırım ile birlikte siyasi parti ve STK temsilcileri, iş insanları, aile yakınları ve çok sayıda Gebzeli katıldı.