Kervan Çorba, Izgara Hizmette!

Gebze’de yaklaşık 3 ay önce hizmete giren Kervan Çorba ve Izgara’nın tanıtımı bir basın toplantısı ile yapıldı. İşletmenin ortaklarından Hamit Kuş yaptığı açıklamada, “3 ay önce ‘Lezzet Durağı’ parolası ile yola çıktık. 7/24 saat hizmetteyiz. Bölge halkının ve müşterilerimizin bize gösterdikleri ilgi ve güvene çok teşekkür ediyoruz” dedi.

banner96

Kervan Çorba, Izgara Hizmette!

Gebze’de yaklaşık 3 ay önce hizmete giren Kervan Çorba ve Izgara’nın tanıtımı bir basın toplantısı ile yapıldı. İşletmenin ortaklarından Hamit Kuş yaptığı açıklamada, “3 ay önce ‘Lezzet Durağı’ parolası ile yola çıktık. 7/24 saat hizmetteyiz. Bölge halkının ve müşterilerimizin bize gösterdikleri ilgi ve güvene çok teşekkür ediyoruz” dedi.

26 Aralık 2017 Salı 14:02
Kervan Çorba, Izgara  Hizmette!
banner22

Gebze Sultan Orhan Mahallesi İlyasbey Caddesi üzerinde yaklaşık üç ay önce hizmete giren Kervan Çorba ve Izgara Restoran’ın ortakları dün  düzenledikleri basın toplantısı ile işletmeleri hakkında bilgi verdiler. Diğer ortakları Erdal Yiğit ve Muhammet Kolcu’nun da bulunduğu toplantıda işletme ile ilgili basın mensuplarına bilgi veren işletme ortaklarından Hamit Kuş, ilk önce toplantıda bulunan ortaklarını tanıttı.  Muhammet Kolcu’nun aslen Gümüşhaneli olduğunu, İstasyon’da  et ürünleri firması olduğunu ve buradan et ürünhlerini aldıklarını ifade etti. Diğer ortağı Erdal Yiğit’i de tanıtan Hamit Kuş, kendisinin  Erzurumlu olduğunu,  ile birlikte aynı firmada 10 yıllık ortaklıkları bulunduğuna da işaret etti.

“ET ÜRÜNLERİMİZ KENDİ ÜRETİMİMİZDİR!”

Etlerimiz ortağımızın İstasyondaki  Et Ürünleri Firmasından günlük olarak gelmektedir ve tamamen  kendi kesimimizdir. Aşçılarımız Maraş’tan geldi. Çorba ustamız Maraşlı’dır.

İşletme Ortağı Hamit Kuş işletme ile ilgili şu bilgileri verdi:

“300 m2 kare kapalı alanda 7/24 sat müşterilerimize 40 kişilik bir kadro ile hizmet veriyoruz. Üst  katımızda 100 kişilik aile salonumuz vardır.

300 M2 ALANDA 40 KİŞİ İLE HİZMET VERİYORUZ!

Kervan Çorba Izgara300 kişilik tesislerinde haftanın her günü ve günün her saatinde çorba ve ızgara hizmeti verdiklerini belirterek, “Gebze’nin en büyük sıkıntısı günün belli saatlerinde ailecek yemek yiyecek yer bulmaktı. Biz gece yarısı bile bu hizmeti sunuyoruz” dedi.  Muhammet Çavaş, Mustafa Aşkın, Erdal Yiğit ve Hamit Kuş tarafından   3 ay önce açılan işletmenin özel  ve ücretsiz otoparkı da bulunuyor.

“KİMSE İLE YARIŞMIYORUZ İŞİMİZİ YAPIYORUZ!”

Hamit Kuş, bulundukları caddenin Gebze’nin restoran caddesi olduğuna da dikkat çekerek, “ Kimse ile bir yarış içerisinde değiliz. Biz kendimizin bu konuda en iyisi olduğumuzu iddia ediyoruz. Hiç kimsenin ekmeğini bölme niyetinde değiliz. Hepimiz kazanalım. Gebze’ye hizmet bizim boynumuzun borcudur. Biz arkadaşlarımızla “ Lezzet Durağı” parolası ile yola çıktık. Yerel yönetimlerle de her zaman yakın bir diyalog içerisindeyiz. İşletmeyi açarken Alan olarak belirlenen alandan 70 cm. daha içeri aldık alanımızı çünkü dışarısının park durumu belli. Eskiden insanlar geceleri dışarıya çıkmazlardı. Bizi sevindiren nokta ise gecenin bir yarısında Gebzelilerin çocukları ile birlikte mekanımıza gelip çorba içmeleri kebap yemeleridir” dedi.

24 SAAT ÇORBA VAR

40 kişilik tecrübeli personelin çalıştığı tesiste, 24 saat boyunca  İşkembe, Tuzlama, Damar, Beyin Söğüş, Yanak Söğüş, Siyah Paça, Çürük Paşa, Tırnak Paça, Bütün Kuzu Kelle çorbalarının yanı sıra Kebap ve Izgara çeşitleri bulunuyor. Haber: YILMAZ IŞIK/ Fotoğraflar: ENGİN BATI

banner44
Son Güncelleme: 02.01.2018 12:48
Anahtar Kelimeler:
KocaeliGebzeLokanta
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Lap Seki 2018-01-15 19:49:10

Telefon numaraniz nerede..dükkanin camina bari yazin gecerken alalim orada da yok

banner52