Edirne'de trafik kazası: 6 yaralı

EDİRNE (AA) - Edirne'nin Keşan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Faruk Meriç (35) idaresindeki 16 LKT 22 plakalı otomobil ile Ahmet Zapçıoğlu (62) yönetimindeki 22 UL 614 plakalı otomobil, Maltepe...

banner96
22 Haziran 2017 Perşembe 14:48
Edirne'de trafik kazası: 6 yaralı
banner22

EDİRNE (AA) - Edirne'nin Keşan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Faruk Meriç (35) idaresindeki 16 LKT 22 plakalı otomobil ile Ahmet Zapçıoğlu (62) yönetimindeki 22 UL 614 plakalı otomobil, Maltepe köyü yakınlarında çarpıştı.

Kazada sürücüler Meriç ve Zapçıoğlu ile otomobillerde bulunan Elif Zapçıoğlu (28), Vahit Aktaş (57), Berk Aktaş (16) ve Nazmiye Meriç (33) yaralandı.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları ilk müdahalenin ardından Keşan Devlet Hastanesine kaldırdı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

banner44
Anahtar Kelimeler:
KazaYaralıOtomobil
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52