Kocaeli'de sel ve taşkınlara karşı önlem alındı

KOCAELİ (AA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bölgedeki etkili olan sağanak yağış sonrası oluşabilecek sel ve taşkınlara yönelik önlemlerini arttırdı.Belediyeden yapılan açıklamada, Kocaeli Büyükşehir Belediye İtfaiye Dairesi Başkanlığınca,...

banner96
19 Haziran 2017 Pazartesi 13:53
Kocaeli'de sel ve taşkınlara karşı önlem alındı
banner22

KOCAELİ (AA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bölgedeki etkili olan sağanak yağış sonrası oluşabilecek sel ve taşkınlara yönelik önlemlerini arttırdı.

Belediyeden yapılan açıklamada, Kocaeli Büyükşehir Belediye İtfaiye Dairesi Başkanlığınca, meteorolojinin Marmara Bölgesi için aşırı yağış beklentisi uyarılarına karşı, su baskını ve fırtına tehlikelerine yönelik ekip kurulduğu bildirildi.

Sel ve taşkınlar için bir dizi önlemler alındığının dile getirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Acil durumlar için hazır olan İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekipler, İzmit ve Gebze ilçeleri merkezli olmak üzere 20 motopomp, 30 dalgıç pompa, 5 ana 7 yardımcı ekip ile 7 gün 24 saat süreyle hazır bulunuyor. Tüm tedbirlerini alan İtfaiye Daire Başkanlığı, olumsuz vakaların önüne geçmek için hazır bekletiliyor. Ekipler, fırtınada etkilenebilecek ağaçların devrilmesi veya dallarının kopması için de tedbir aldı. İSU'nun yaptığı kollektörler ve terfi istasyonunda da hazır bekleyen ekipler, gerektiği durumda terfi istasyonunda biriken suyu tasfiye edecek."

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52