Türkiye Birincisi Darıca’dan

Uğur GENCER/ Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 21 Nisan Pazar günü gerçekleştirilen İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavında (İOKBS) Darıca İmam Hatip Ortaokulu Öğrencisi Miray HATUN Türkiye birincisi oldu.

banner96
23 Mayıs 2024 Perşembe 17:32
Türkiye Birincisi Darıca’dan
banner22

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 21 Nisan Pazar günü gerçekleştirilen İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavında (İOKBS) Darıca İmam Hatip Ortaokulu Öğrencisi Miray HATUN Türkiye birincisi oldu.

Darıca İmam Hatip Ortaokulu Öğrencisi Miray HATUN 2024 parasız yatılı ve bursluluk sınavında 500 tam puan alarak hepimizi gururlandırdı.

Darıca İmam Hatip Ortaokulu Öğrencisi Miraya ve başarılarıyla adından söz ettiren Darıca İmam Hatip Ortaokulu ekibini tebrik ediyoruz.

banner44
Son Güncelleme: 23.05.2024 17:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52