FAALİYET RAPORU OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

Gölcük Belediye Nisan Ayı Meclis Toplantısı, dün Meclis toplantı salonunda, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Başkanlığında gerçekleştirildi.

banner96

FAALİYET RAPORU OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

Gölcük Belediye Nisan Ayı Meclis Toplantısı, dün Meclis toplantı salonunda, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Başkanlığında gerçekleştirildi.

12 Nisan 2017 Çarşamba 16:35
FAALİYET RAPORU OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ
banner22

Meclisin en önemli gündemi Komisyon Seçimleri ve 2016 Faaliyet Raporu okundu. Başkan Ellibeş, dilek ve temenniler bölümünde, yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında meclis üyelerine bilgi verdi.

Komisyon Üyeleri Seçildi

Toplantıda ilk olarak komisyon seçimleri gerçekleştirildi. Encümen Üyeliğine Hüseyin Gencer, Bayram Girgin ve Hüseyin Çardak seçildi. İmar Komisyonuna Serap Bıçak, Sedat Kul, Vural Kesgin, Mehmet Beşbıçak ve Zafer Şimşek seçildi. Çeşitli İşler ve Çevre Komisyonuna Yıldıray Çelik, Adem Ertunç, İlyas Yazıcı, Ömer Kısrure ve Necmettin Bekar seçildi. Plan Bütçe Komisyonuna ise Berna Abiş, Fikret Ormancıoğlu, Ali Aktepe ve Özgür Yılmaz seçildi. Komisyona seçilen isimler belediye meclis üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edildi.

Başkan Ellibeş Projeler Hakkında Bilgilendirdi

Başkan Ellibeş, dilek ve temenniler bölümünde, yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında meclis üyelerine şu bilgileri verdi: “İlçemizde normalde otopark alanları ihtiyacı karşılaması gerekir. Bu konuda ciddi projeler üreterek otopark sorunumuzu çözeceğiz. Evsel katıklarla ilgili çalışmalarımız ekiplerimizin kontrolünde devam ediyor. Bizler geri dönüşüm kutularına evsel atıkların atılmasının her gün arttığını gözlemliyoruz. Çalışmalarımız bu yönde hızlı bir şekilde devam ediyor. Cenaze hizmetleri konusunda her hangi bir sorunumuz yok.Ancak mezarlık alnları konusunda projeler üretiyoruz.Alternatif olarak şimdilik Sivri Tepe ve Saraylı Örcün alanlarında yer bakıyoruz.”

Trafik Rahatlayacak

Kocaeli genelinde okul ve yatırımlar konusunda Gölcük birinci. Bunlar bizim yüz akımız. Bizler bu konuda ciddi ve diğer il ve ilçelere örnek olacak çalışmalara imza attık. Battı çıktı projemizde ihaleye çıktık bittiğinde  trafiğin rahatlaması büyük ölçüde rahatlayacak.”

2016 Yılı Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi

2016 Yılı Faaliyet Raporunun görüşüldü ve oy çokluğu ile kabul edildi.  2016 yılı Denetim Komisyon Raporu hakkında bilgilendirme yapıldı ve oy birliği ile kabul edildi. Toplantının diğer gündem maddeleri de oy birliği ile kabul edildi.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52