ZERAY, PERLA 2 PROJESİNİN TESLİMATLARINI BAŞLATTI

Hayata geçirdiği nitelikli konut projeleri ile sektörün öncü markalarından olan Zeray, bir yandan yeni projelerini görücüye çıkartırken diğer yandan da finale yaklaşan projelerinin teslimat süreçlerini başlatıyor. 

banner96

ZERAY, PERLA 2 PROJESİNİN TESLİMATLARINI BAŞLATTI

Hayata geçirdiği nitelikli konut projeleri ile sektörün öncü markalarından olan Zeray, bir yandan yeni projelerini görücüye çıkartırken diğer yandan da finale yaklaşan projelerinin teslimat süreçlerini başlatıyor. 

31 Ağustos 2023 Perşembe 14:57
ZERAY, PERLA 2 PROJESİNİN TESLİMATLARINI BAŞLATTI
banner22

Temalı projeleriyle sektöre farklı bakış açısı getiren Zeray, aynı anda Türkiye’nin farklı bölgelerinde 15 konut projesini eş zamanlı olarak yürütüyor. Devam eden projelerinin yanı sıra bu yıl içerisinde Zeray Country Akmeşe, Harmony City, Miracle Garden, Next Capital, Grande Anatolia ve Gazania Life projelerine de start veren Zeray; Meva Anadolu ve Perla-2 projelerinde teslimatlara başladı. Aynı zamanda Country Bahçecik, Mahal Kartepe, Esil Kartepe projelerinin teslimatları için de geri sayım başladı! 
Yıl sonuna dek; Zeray Rezidans, Gazania Life-3, Ankara Legend projelerine de start vererek bir çok şehirde onlarca proje geliştirmiş olmanın, proje yönetimi anlamında sektörde kendilerini öncü kılan başlıca unsur olduğunu ve “Her projemiz tek projemiz gibi” mottosuyla proje yönetiminde özerk metotlar izlediğini aktaran Zeray yetkilileri  hedef ve stratejileri doğrultusunda hareket ederek anlamlı ilerleme kaydettiklerini gösteriyor.

Zeray Perla Görenlerden Tam Not Alıyor
“Zeray’ın İncisi” bakış açısıyla tasarlanan Zeray Perla’nın  2. etabı da sahipleriyle buluşuyor. Zeray Perla’da toplam 9 Blok, 288 daire ve 20 ticari ünite bulunuyor. Site içerisinde 2 adet açık yüzme havuzu, güneşlenme terasları, gölet, basketbol ve voleybol sahası, tenis kortu, çocuk oyun parkı, yürüyüş alanları ve açık alanda keyifli vakit geçirilebilecek localar yer alıyor. Projenin kapalı sosyal tesislerde ise yüzme havuzu, hamam, sauna ve fitness alanları ile Başiskele’nin doğasında sağlıklı ve kaliteli yaşamın kapıları Zeray Perla ile aralanıyor.
Zeray Perla sadece bir konut değil yaşama değer katan tüm ayrıcalıkları barındıran yuva misali nesillere aktarım sağlanacak bir değer olarak görülüyor. 

Zeray’ da Teslim Heyecanı Başladı
Zeray'ın Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Aytül Ayhan,” Adeta Ülkemizin geleceğine güven inşa ediyoruz. Uluslararası standartların üstünde tasarımlarımızla geliştirdiğimiz yatırımlarımızla sektöre değer katarak öncülük ediyoruz. " dedi.
Ürettiğimiz binlerce konut, villa ve ticari alanlar ile her koşulda taahhütlerimizi yerine getirerek ezber bozmaya devam edeceğiz diyen Ayhan, " Bir yandan yeni projeler üretirken bir yandan da teslimat heyecanını ve gururunu yaşıyoruz.” dedi

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ömer 2023-09-07 15:26:04

Muhteşem

banner52