banner48

Kocaeli sevdalısı, Gebze sevdalısı olmak kolay olsa da gönüllerde kalmak zordur.

Konumu itibariyle değişim göstermeyen bulunduğu her yerde çizgisini daima koruyan,7’den 77’ye her kesimin gönlünde taht kurmuş siyaset üstü kişiliğiyle duruşuyla yükselen bir değerdir.

Nail Çiler, Ticaret Odası Başkanı olmadan öncede Gebze’ye ilk geldiği yıllardan itibaren cana yakınlığı ile sevilen kişilik olmasıyla dünden bu güne aynı çizgisinde daima değer kazanarak yükselmiştir.

Nail Çiler, cenazede, düğünde, hastalıkta, sağlıkta kısacası mutlulukta ve mutsuzlukta herkesin her kesimin yanında olarak insanların acısına tatlısına, sevincine kederine ortak olmuş yaralara neşter değil merhem olma özelliği ile gönüllerde ki yerini korumuş bir isimdir.

Güler yüzlü mütevazı kişiliği ile makam üstü sevgi duyulan kişi olmayı, insanlığı ile koruyarak dünden bugüne Kocaeli’nin Gebze’nin sevdiği takdir ettiği kişi olarak gönüllerdeki yerini korumuş memleketi aslen Malazgirt/Muşlu olmasına rağmen koyu bir Gebze sevdalısı olduğundan çoğu insanın hafızasında Gebzeli olarak kalmış ve bütünleşmiştir.

İnsanların gönlündeki öz geçmişi kabarık olan Nail Çiler’in 1979 yılından itibaren Gebze Lisesi’nde matematik öğretmenliği yaptığı, 1983 yılında Gebze’nin ilk özel dershanesinde kurucu müdür olarak çalışmaya başlaması,1986 yılında Kadıköy/İstanbul’da özel bir dershanede çalışmaya devam etmesi,1988 yılında Gözde Kırtasiyeyi kurarak ilk ticaret hayatına atılarak, 1993 yılında Gör-Tan Otomotiv Hyundai Bayiliği açması, 1994 yılında Gebze Ticaret Odası Meclis Üyeliğine ve 1999 yılında Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilmesi,2001 yılında Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi oluşu, 2002 yılında Gör-Tan Plazayı faaliyete geçirmesi ve 2005 yılında Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı seçilerek 2006 yılında ise halen yürütmekte olduğu Hyundai Bayileri Türkiye İş Geliştirme Konsey Başkanlığına seçilerek 2009 yılından itibaren de Gebze Ticaret Odası Başkanlık görevini icra etmesi Gebze Ticaret Odası sitesinden herkes tarafından ulaşılabilen dünyalık öz geçmişidir.

Nail Çiler’i Nail Çiler yapan Ticaret Odası sitesinde yer alan kopya çekerek yazdığım öz geçmişi değildir, Çiler’i bu günlere taşıyan benim bildiğim duyduğum ve şahit olduğum kişiliği ve insanlığıdır. Makamlarda olmak sevilmek öz geçmişlerin kabarık olmasıyla olmuyor. İnsanı insan yapan gönüller de kalmayı başardığı kişilerin gönlünde yer aldığı öz geçmişidir.

Gebze’de mal-mülk-itibar-makamla bozulmayan insan olarak sıfır egolu kalmak zordur. Bu zoru başardığına inandığım insanlarında benim gözümde yeri her zaman ayrıdır. Bu ayrıcalığı ise bu akşam 95,3 Gebze Fm’de saat 19.30’da canlı yayında konuğum olacak olan gönüllerin başkanı Nail Çiler ile geçmişten günümüze konuşacağız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.