Nüfus Müdürlükleri hafta sonu açık!

Kocaeli Valiliği, 21 Nisan Pazar günü saat 10.00'da gerçekleştirilecek olan ALES sınavıyla ilgili açıklamada bulundu.

banner96

Nüfus Müdürlükleri hafta sonu açık!

Kocaeli Valiliği, 21 Nisan Pazar günü saat 10.00'da gerçekleştirilecek olan ALES sınavıyla ilgili açıklamada bulundu.

19 Nisan 2024 Cuma 12:51
Nüfus Müdürlükleri hafta sonu açık!
banner22

Valilik tarafından yapılan açıklamada, sınava katılacak adayların, Nüfus Cüzdanı veya Kimlik Kart’ını kaybeden ve yeniden çıkarmak isteyenler için "Sınav Giriş Belgesi" ile bir adet fotoğrafı yanlarında getirmeleri gerektiği belirtildi. Bu adaylara yeni Kimlik Kartı düzenlenene kadar geçerli olacak şekilde "Geçici Kimlik Belgesi" verileceği ifade edildi. İzmit İlçe Nüfus Müdürlüğü'nün 21 Nisan Pazar günü 07:00-10:00 saatleri arasında açık olacağı bildirildi. Kamuoyuna duyurulan açıklamada, bu uygulamanın sınav katılımcılarının ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olduğu vurgulandı.

Ayrıca, Kocaeli Valiliği tarafından yapılan başka bir açıklamada ise pazar günü Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı hakkında bilgi verildi. Bu açıklamada da ilçe nüfus müdürlüklerinin 07:30-12:30 saatleri arasında açık olacağı belirtildi. Nüfus cüzdanı ya da kimlik kartını kaybeden ve yeniden çıkarmak isteyen kişilere "Sınav Giriş Belgesi" ile bir adet fotoğrafını yanlarında getirmeleri halinde, yeni Kimlik Kartı düzenlenene kadar geçerli olacak şekilde "Geçici Kimlik Belgesi" verileceği ifade edildi. Bu açıklama da sınav katılımcılarının ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olduğu vurgulandı.
 

banner44
Son Güncelleme: 19.04.2024 12:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52