Büyükşehir, 7 milyon 675 bin 276 ağacı toprakla buluşturdu

Büyükşehir, 7 milyon 675 bin 276 ağacı toprakla buluşturarak Kocaeli’nin havasını değiştirdi

banner96
25 Haziran 2017 Pazar 12:34
Büyükşehir, 7 milyon 675 bin 276 ağacı toprakla buluşturdu
banner22

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde 2004 yılından bu yana farklı türlerde 7 milyon 675 bin 276 adet ağacı toprakla buluşturdu.

Kocaeli’de yeşile ve maviye büyük önem veren Büyükşehir, kent genelinde boş bulduğu her alana ağaç dikti. Otoyol kenarlarını bile ağaçlandıran Büyükşehir, sanayi kenti Kocaeli’ni yeşilin ve mavinin şehri haline getirdi.

KOCAELİ’NİN HAVASI DEĞİŞTİ

Büyükşehir Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi başkanlığı tarafından Kocaeli genelinde dikilen 7 milyon 675 bin 276 adet ağaçla kentin havası değişti. Sanayi kenti Kocaeli’nde ağaca büyük önem veren Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’nun talimatıyla boş bulunan her alana, otoyol kenarlarına, oluşturulan ormanlık alanlara, hatta otoparklara bile ağaç dikildi.

banner44
Anahtar Kelimeler:
Kocaeli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52