KANDIRA BELEDİYESİ ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR

Kandıra Belediyesi vatandaşlara hizmet vermeyi sürdürüyor.

banner96

KANDIRA BELEDİYESİ ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR

Kandıra Belediyesi vatandaşlara hizmet vermeyi sürdürüyor.

19 Haziran 2017 Pazartesi 13:16
KANDIRA BELEDİYESİ ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR
banner22

Kandıra Belediyesi  vatandaşlara hizmet vermeyi sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından hızlandırılan çalışmalar Akbal Mahallesi parke yapımı , Akdurak mahallesi park yapımı, Hıdırlar mahallesi cami boyama ile vatandaşların zorluk yaşamaması için çalışıyor.

İlçenin dört bir yanında hizmetlerini sürdüren Kandıra Belediyesi vatandaşların istek ve talepleri doğrultusunda Akbal mahallesinde parke yapımını gerçekleştirdi.

96 mahallesi bulunan ilçenin her noktasına ulaşarak hizmet götürmeyi amaçlayan Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, vatandaşların çocuklarıyla birlikte vakit geçirebilecekleri , rahat bir nefes alacakları park ve oyun alanlarını da sürdürüyor.

Akdurak mahallesinde 3 adet park ve oyun alanlarının beton atma çalışmalarını tamamladı. Mahallelerin ihtiyacına göre dizayn edilen parklar, vatandaşların sağlıklı bir yaşam sürmeleri ve sporla iç içe olmaları için de fırsat sağlıyor.

Akbal mahallesi parke yapımı, Akdurak mahallesi park yapımı çalışmalarının yanı sıra Hıdırlar mahallesinde cami boyama çalışmalarını yapan Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, caminin dış boyasını tamamladı. 350 m2  'lik alanda toplamda 700 m2boyandı.

Kandıra'nın tüm mahallelerine hizmet götürmek ve imkanlarımız ölçüsünde vatandaşlarımızın istek ve taleplerini karşılamak için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz diyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, sosyal belediyecilik anlayışıyla çıktığımız hizmet yolunda hemşehrilerimizin yanındayız. Onların ihtiyaçları doğrultusunda gece gündüz çalışıyoruz dedi.

banner44
Anahtar Kelimeler:
Kandıra BelediyesiKandıra
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52