Alo Evlat Hattı Ekibinden Sıcak Dokunuş

Kartepe Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, engelli oğlu ve kızı ile yaşayan Hatice Yılmaz (80)’ın evinin tadilatını yaptı.

banner96

Alo Evlat Hattı Ekibinden Sıcak Dokunuş

Kartepe Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, engelli oğlu ve kızı ile yaşayan Hatice Yılmaz (80)’ın evinin tadilatını yaptı.

09 Ocak 2018 Salı 09:53
Alo Evlat Hattı Ekibinden Sıcak Dokunuş
banner22

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, iyi günde, kötü günde hemşehrilerinin yanında olmaya özen gösteriyor. Özellikle ilçe sınırların yaşayan, dar gelirli vatandaşların sorunlarının çözümünde azami özen gösterilmesini sağlayan Başkan Üzülmez’in desteğiyle ihtiyaçlar tarafından en ince ayrıntısına kadar Alo Evlat Hattı ekibi tarafından yerine getiriliyor.

GEREKENLER YAPILDI

Kartepe Rahmiye Mahallesi’nde ikamet eden yüzde 80 engelli oğlu ve kızı ile zor koşullarda yaşayan, eşi vefat eden Hatice Yılmaz’ın talebini Kartepe Belediyesi yerine getirdi. Yılmaz tarafından Kartepe Belediyesi’ne yapılan başvuru sonrasında harekete geçen Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri inceleme sonrasında ihtiyaçları belirledi. Ekipler tarafından Yılmaz’ın evinde akıtan çatı hemen açılarak yenilendi. Ardından ahşap olan eskimiş pencereleri plastik doğrama ile değiştirdi. Evin dış cephesi de sıvanarak boyanması ile aileye teslim edildi.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Göreve geldiğimiz günden itibaren hemşehrilerimizin iyi gününde kötü gününde olmaya gayret gösterdik. Özellikle kimi kimsesi kalmamış hemşehrilerimizin kardeşi, abisi evladı olmaya çalışıyoruz. Bu düşüncemizden asla taviz vermedik, vermeyeceğiz. Ödüllü Projemiz Alo Evlat Hattı ekibimiz ilçemizde ki zor durumda olan herkese ulaşmaktadır. Hemşehrilerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52