Kartepe'de Kar Kalınlığı 1 Metreyi Geçti

Kartepe'de kar kalınlığı 1 metreyi geçti. Tatilciler pistlerde kayak ve snowboard yaparak eğlendi.

banner96

Kartepe'de Kar Kalınlığı 1 Metreyi Geçti

Kartepe'de kar kalınlığı 1 metreyi geçti. Tatilciler pistlerde kayak ve snowboard yaparak eğlendi.

15 Aralık 2016 Perşembe 19:31
banner22

Kocaeli'nin kıyı kesimlerinde kar yeşil alanları beyaza bürürken, yüksek kesimlerde ise kar yağışı etkili oldu.

Türkiye'nin önemli kış turizmi merkezlerinden Kartepe'de yoğun kar yağışı sonucu pistlerde kar kalınlığı 1 metreyi geçti. Makinelerle pistler kayak için hazır hale getirilirken, tatilciler pistlerde kayak ve snowboard yaparak zaman geçirdi.

Doğanın içerisindeki Kartepe'de beyaza bürünen ormanın güzelliği tatilcileri büyüledi. Soğuk hava nedeniyle Kartepe'de bulunan tesislerin çatılarında uzun buz sarkıtları oluştu. Kayak merkezi yolu iş makineleriyle sürekli temizlenerek yol ulaşıma açık tutuldu.

Kartepe'de bulunan otelin yetkilileri kar yağışının hafta sonuna kadar devam etmesinin beklendiğini belirterek, İstanbul'a en yakın kayak merkezi olan Kartepe'ye tatilcileri beklediklerini söyledi.
 

banner44
Son Güncelleme: 15.12.2016 19:39
Anahtar Kelimeler:
KartepeKar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52