Anadolu otoyolunda uyuşturucu operasyonu

Araçlarında 111 kilogram eroin ele geçirilen baba ve 2 çocuğu adliyeye çıkarıldı

banner96

Anadolu otoyolunda uyuşturucu operasyonu

Araçlarında 111 kilogram eroin ele geçirilen baba ve 2 çocuğu adliyeye çıkarıldı

12 Ocak 2018 Cuma 17:53
Anadolu otoyolunda uyuşturucu operasyonu
banner22

Kocaeli'de 111 kilogram eroin ele geçirilen hafif ticari aracın sürücüsü ile 2 çocuğu adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, Kocaeli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince dün Anadolu otoyolunda durdurulan hafif ticari araçta 111 kilogram eroin ele geçirilmesiyle ilgili gözaltına alınan sürücü M.L.Ç. ile çocukları A.Ç. ve A.Ç'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi.

Doğu illerinden İstanbul'a uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı bilgisi üzerine dün harekete geçen polis ekipleri, plakasını belirledikleri hafif ticari aracı, Anadolu otoyolunun Kocaeli geçişinde durdurmuş, araçta yapılan aramada 210 paket halinde 111 kilogram eroin ele geçirmişti.

Sürücü M.L.Ç, eşi ve 1 yaşındaki bebeğiyle birlikte diğer çocukları A.Ç. ve A.Ç. gözaltına alınmış, anne ve bebeği savcılık talimatıyla serbest bırakılmıştı.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52