KO-MEK ile KOÜ iş birliği protokolü imzaladı

KO-MEK ve KOÜ arasında, çalışanların niteliklerini arttırmak amacıyla işbirliği protokolü yapıldı

banner96

KO-MEK ile KOÜ iş birliği protokolü imzaladı

KO-MEK ve KOÜ arasında, çalışanların niteliklerini arttırmak amacıyla işbirliği protokolü yapıldı

26 Ocak 2017 Perşembe 13:08
KO-MEK ile KOÜ iş birliği protokolü imzaladı
banner22

Verdiği meslek ve sanat eğitimi kursları ile binlerce vatandaşa eğitim veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları(KO-MEK), birçok kurum ve kuruluşla da protokol imzalayarak, çalışanların niteliklerini artırmayı amaçlıyor. Daha önce İŞKUR, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kocaeli Sanayi Odası ve Kocaeli Ticaret Odası ile işbirliği yapan KO-MEK, şimdi de Kocaeli Üniversitesi ile iş birliği protokolü imzaladı. Bu kapsamda Kocaeli Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı işbirliğinde, çalışanların niteliklerini arttırmak, istihdama katılacaklara mesleki eğitimler verilerek belge almalarını sağlamak amacıyla işbirliği protokolü yapıldı.

KOÜ ONAYLI BELGE VERİLECEK

Protokol kapsamında açılacak kurslar ile ilgili her türlü planlama, uygulama ve organizasyon yapılarak, ihtiyaç olduğu takdirde Kocaeli Üniversitesi bünyesinde bulunan eğitim uzmanları görevlendirilebilecek. Başvuruların KO-MEK kurs merkezlerine yapılacağı protokol çerçevesinde kurs sonunda başarılı olan kursiyerlere Kocaeli Üniversitesi onaylı belge verilecektir. Hafta içi ve hafta sonu olmak üzere açılabilecek olan kurslarda kursiyerlerden herhangi bir ücret talep edilmeyecektir.

315 FARKLI BRANŞTA 445 BİN 849 KİŞİYE EĞİTİM VERİLDİ

12 yıllık eğitim öğretim döneminde 445 bin 849 kişi ye eğitim vererek sertifika veren KO-MEK yeni dönemde 162 farklı branşta 26 bin 569 kursiyere eğitim vermektedir. 43 kurs merkezinde toplamda 315 branşta eğitim veren KO-MEK toplamda Mesleki ve Teknik Eğitimlerde 247 bin 916 kişi Sosyal ve Kültürel branşlarda ise 197 bin 910 kursiyere eğitim vererek mezun etti. Alanında başarılı usta öğreticiler ile kursiyerlere eğitim veren KO-MEK’te 43 kurs merkezinde hem yeni açılacak branşlar hem de mevcut branşlar için kayıtlar devam etmektedir.

banner44
Anahtar Kelimeler:
KO-MEK
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52