Kocaeli Valisi Aksoy'dan Zafer Bayramı Kutlaması

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

banner96

Kocaeli Valisi Aksoy'dan Zafer Bayramı Kutlaması

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

28 Ağustos 2017 Pazartesi 23:40
Kocaeli Valisi Aksoy'dan Zafer Bayramı Kutlaması
banner22

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Aksoy, mesajında, Türk milletinin yeniden doğuşunu müjdeleyen ve Türkiye Cumhuriyeti'ne hayat veren büyük zaferin 95. yıl dönümünü milletçe coşku içinde kutlamanın gururunu yaşadıklarını belirtti.

Ecdadımızın, uğrunda büyük bedeller ödeyerek, bizlere her sayfası zaferlerle dolu bir tarih armağan ettiğini dile getiren Aksoy, şunları kaydetti: 

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde ordu-millet kenetlenmesiyle kazanılan 30 Ağustos Zaferi de bu süreçteki tarihi dönemeçlerden birini ifade etmektedir. Bu eşsiz zaferin ardında, yokluk ve imkansızlıklar içinde bulunan aziz milletimizin birlik ve beraberliği, istiklal ve hürriyet aşkı, kahraman ordumuzun da cesaret ve fedakarlığı bulunmaktadır."

Tarih boyunca karşılaştığı tüm engelleri birlik ve kardeşlik içinde, kararlı duruşuyla aşan Türk milletinin 15 Temmuz'da da istiklalini tehdit eden şer odaklarına aynı kararlılıkla cevap vermesini bildiğini işaret eden Aksoy, mesajında şu ifadelere yer verdi: 

"Milletimiz, bu uğurdaki kararlı duruşunu dünya var oldukça gösterecek ve bütün gücünü ülkemizin kalkınması, barışı ve huzuru için harcayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle vatan, millet, bağımsızlık ve bayrak gibi değerlerimiz için canlarını feda eden ve bugün sahip olduğumuz imkanların temellerini atan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, aziz şehitlerimizi, 15 Temmuz demokrasi şehitlerimizi rahmet, kahraman gazilerimizi şükranla anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramınızı kutluyorum."

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52

banner93