KOÜ’de iftar yemeği

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi  tarafından bu yıl 4.  düzenlenen iftar yemeği, Kocaeli Valisi  Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.

banner96

KOÜ’de iftar yemeği

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi  tarafından bu yıl 4.  düzenlenen iftar yemeği, Kocaeli Valisi  Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.

29 Mayıs 2018 Salı 14:43
KOÜ’de iftar yemeği
banner22

Kartepe Derbent Uygulama Oteli’nde gerçekleşen iftar programına  Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’un yanı sıra  Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcıları; Prof. Dr. Ercüment Çiftçi, Prof. Dr. Nilgün Fığlalı, Prof. Dr. Ahmet Küçük, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Zafer Cantürk, Sağlık Hizmetleri-İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Onursal Varlıklı, İlimizde bulunan hastanelerin Başhekimleri ve yöneticileri katıldılar.

Burada konuşma yapan Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy; “Kocaeli’nde de sağlık hizmetleri belirli bir aşamada ve belirli bir noktada, Türkiye ortalamasının üstünde iyi bir yolda ilerliyor. Bunu daha da geliştirmek ve sadece Kocaeli’ne değil  Türkiye’nin diğer bölgelerine değil, uluslararası alanda da hasta kabul eden sağlık turizminde de merkez olabilecek potansiyeli olan bir kenttir. Bu dayanışmanın bu koordinasyonun önemli bir katkısı olacaktır. Bu anlamda Kocaeli’nde sağlık sektöründe çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ramazanınız kutluyor, sağlıklı ve huzurlu bir görev süresi içerisinde çalışmalar diliyorum.”  Dedi. Vali Aksoy’un  konuşmasının ardından iftar yemeğine geçildi.

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi İmamı Mustafa Altıparmak’ın yaptığı duaların ardından Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü ve Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Zafer Cantürk, Sayın Valimize iftar programına katılımlarından dolayı teşekkür etti.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52

banner93